Münazara Konuları - Münazara Konu Örnekleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapay zekanın insanlar için dejavantajları, riskleri neler olabilir?

Buraya ciddili post atmaya geldim. ^^

-Çocukların gelecekteki başarılarına ebeveynleri (anne/bana) rol oynar mı? Oynamaz mı?
-Plastik atıkların bu denli kullanım alanının çoğalma sebebi toplum mu (sanayileşme vs.)? Yoksa toplumun plastik ürün kullanmaya mecbur bırakılması mı?
-Sizce idam bazı suçlar için çözüm mü? Değil mi?
-Partilerin seçim kampanyasında devlet desteği kullanmaları doğru mudur? Değil mi?
-Kyk borçları geri ödenmeli midir? Ödenmemeli midir?
-Cep telefonu, bilgisayar, tablet vs. kullanımı ihtiyaçtan mı kaynaklı? Yoksa alışkanlık (bağımlılıktan) dolayı mı?

Yeter bu kadar. :p
Belki ciddiye alırsınız. (:

Sevgili Hüma,

Elbette ciddiye alınacak ve lütfen aklınıza gelen konu önerilerini eklemeye devam ediniz.

Bu münazara için anket konuları belirlendi fakat bir sonraki anketlerde üye önerileri de yer alacak.

Katkı sunduğunuz icin teşekkürler...

Son düzenleme:
Sevgili Hüma,

Elbette ciddiye alınacak ve lütfen aklınıza gelen konu önerilerini eklemeye devam ediniz.

Bu münazara için anket konuları belirlendi fakat bir sonraki anketlerde üye önerileri de yer akacak.

Öneriler icin teşekkür ederiz.
Bu münazarada ankete sunulacak konu önerilerini yönetim mi belirledi acaba?

Sizce idam bazı suçlar için çözüm mü? Değil mi?

Kyk borçları geri ödenmeli midir? Ödenmemeli midir?
Lefty Hüma’nin onerdigi su iki konuyu degerlendirin derim, tavsiye tabi ki sadece :)

Teşekkür ederim hanımefendi. (: Ben sizin de öneriniz var mı diye merak etmiştim, öğrendim.

Uzmanlık gerektirmeyen ve herkesin fikir sahibi olabileceği konular seçmeye çalışıyoruz ki gruplar arası dengesizlik oluşmasın.

Suriye'ye operasyon düzenlememiz doğru muydu ?
Doğruysa neden, değilse yine neden..

Hali hazırda güncel olanı münazara etmek iyidir.

Son düzenleme:
Kasım ayında yapılacak münazara için konu önerilerinizi, bu başlıktan beklediğimizi hatırlatmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri