MU'MİNÛN-118 [01.03.2019]

• Kullanıcı Od
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Ayeti
Konu sahibi son olarak 1231 gün önce görüldü
dbnwow.jpg

Şöyle dua et: “Rabbim, yarlığa Rabbim, merhamet buyur; buyur ki Sen, merhameti en hayırlı olan ve daima kullarının hayrına olarak merhamet edensin!”

Ne kadar olmuş ki?

Dostum senin dini sorgulamadan önce kıldığın farz kadar benim ateizme adadığım sene var.

Biraz saygılı olabilirsin insanlara. Adam kimseye saldırmamış, kimseye cevap vermemiş. Konuyu açmış, resmen tahrik ediyorsun insanları.

Dostum senin dini sorgulamadan önce kıldığın farz kadar benim ateizme adadığım sene var.

Biraz saygılı olabilirsin insanlara. Adam kimseye saldırmamış, kimseye cevap vermemiş. Konuyu açmış, resmen tahrik ediyorsun insanları.

Bak dostum! Ben de senin saçının telleri kadar ateistim. Bir saldırıda bulunmadım. Konuya yorum yaptım. Ben oldukça saygılıyım. Yorumum kişiye değil konuyaydı... İnan et tahrik olsalar da olmasalar da umurumda değil...

Bak dostum! Ben de senin saçının telleri kadar ateistim. Bir saldırıda bulunmadım. Konuya yorum yaptım. Ben oldukça saygılıyım. Yorumum kişiye değil konuyaydı... İnan et tahrik olsalar da olmasalar da umurumda değil...

Öyle bir dünya yok. İnsanların inanç özgürlüğüne, kutsallarına, senin gözüne sokmadıkları sürece saygı duyacaksın.
Forumsal günün herşeyi
Günün Ayeti
ve bu konu.

Bu topic gidip tartışma bölümüne yada sözlük bölümüne açılsaydı, gider eleştirini yapardın, gıkım çıkmaz, destek verirdim. Ama yanlış yapıyorsun.

Saygılıymış..Yesinler..Forum kurallarını oku sen önce..Ondan sonra yorum yap konulara..

Öyle bir dünya yok. İnsanların inanç özgürlüğüne, kutsallarına, senin gözüne sokmadıkları sürece saygı duyacaksın.
Forumsal günün herşeyi
Günün Ayeti
ve bu konu.

Bu topic gidip tartışma bölümüne yada sözlük bölümüne açılsaydı, gider eleştirini yapardın, gıkım çıkmaz, destek verirdim. Ama yanlış yapıyorsun.

Özgürlük hakkında ne biliyorsun ki sen... Konu kapanmıştır.

Başkalarının özgürlüklerine saldırı olmadığını biliyorum.

Biraz daha piş, öyle gel.

Sen şimdi benim saldırıda bulunduğumu mu söylüyorsun? Aslında gecenin bu vaktinde seni iplemezdim de ithamlarda bulundun! Ne pişmesi la? Sen pişmiş misin?

Geri