Mükemmel Beyin Fırtınası

Konu sahibi son olarak 4257 gün önce görüldü
Sizlere iki soru:
1) Bir oda ve bir salon var. Siz salondasınız, salonda da 3 piriz var. Odaya bir kere giriş hakkınız var ve odadaki ampulü hangi prizin yaktığını nasıl bulursunuz?
2) Odada asılı bir kadın var ve yerler nemli. Birde not var ben intihar ettim kocamın bir suçu yok. Bu sucu yani kadını adamın öldürdüğünü nasıl ispatlarsınız?

:)

Tahmin yok şu an :p

İlk soruyu es geçiyorum. İkinci soruda ise yerler nemliyse ayak izlerde ortaya çıkar o an orda sadece kadının ayak izleri mi vardı yoksa kocasının da mı.

İyide kocası karısı kendisi asarken onu mu izleyecek? Ki izlerse ve engel olmadıysa öldürmüş kadar olur. Atın içeri :p

1- kaç yıl oldu bu meslekteyim daha hic bir prizin ampulü yaktığını görmedim
2-bencede kocasınin suçu yok ))

1- kaç yıl oldu bu meslekteyim daha hic bir prizin ampulü yaktığını görmedim
2-bencede kocasınin suçu yok ))

İlk defa bu mantığı duydum gayet güzel peki ama ayak izleri tam olarak uymaz ki birazdan daha güzel psikolojik bir test sorusu soracağım o zaman daha güzel cevaplar geleceğini göreceğim bakalım nasıl arkadaşlarımız var

İlk defa bu mantığı duydum gayet güzel peki ama ayak izleri tam olarak uymaz ki birazdan daha güzel psikolojik bir test sorusu soracağım o zaman daha güzel cevaplar geleceğini göreceğim bakalım nasıl arkadaşlarımız var

Farketmez orda birden fazla ayak izi varsa o ayak izlerinin sahibi suçludur:)

2) olay yeri incelemeyi çağırırım gelsin incelesinler, ben niye uğraşcam..

İlk soruda birinci düğmeyi açar 5-10 dakika bekleriz. Sonra kapatır ikinci düğmeyi açarız. Üçüncü düğmeyi açmadan odaya gireriz. Eğer ampul yanıyorsa ikinci düğme açık olduğu için ampulu yakan odur. Açık değil ama sıcaksa ilk düğmeyi açıp beklediğimiz için ampul ısınmıştır aranan düğme ilk düğmedir. Eğer ne açık ne de ısınmış ise henüz yakmadığımız üçüncü düğme doğru cevaptır.

İkinci soru içinse yerler nemli veya ıslaksa ve ortada buna kaynak oluşturacak bir sebep görünmüyorsa suya dönüşecek bir şey kullanılmış olabilr bir buz kütlesi gibi. Kocası kadını buz kütlesini kullanarak öldürmüştür ve kendini kurtarmak için notu yazmıştır. Ya da yazı stillerinden yazıyı kimin yazdığı da bulunabilir.

:dusun:
İlk soruda birinci düğmeyi açar 5-10 dakika bekleriz. Sonra kapatır ikinci düğmeyi açarız. Üçüncü düğmeyi açmadan odaya gireriz. Eğer ampul yanıyorsa ikinci düğme açık olduğu için ampulu yakan odur. Açık değil ama sıcaksa ilk düğmeyi açıp beklediğimiz için ampul ısınmıştır aranan düğme ilk düğmedir. Eğer ne açık ne de ısınmış ise henüz yakmadığımız üçüncü düğme doğru cevaptır.

İkinci soru içinse yerler nemli veya ıslaksa ve ortada buna kaynak oluşturacak bir sebep görünmüyorsa suya dönüşecek bir şey kullanılmış olabilr bir buz kütlesi gibi. Kocası kadını buz kütlesini kullanarak öldürmüştür ve kendini kurtarmak için notu yazmıştır. Ya da yazı stillerinden yazıyı kimin yazdığı da bulunabilir.

Sence buz kütlesi olsaydı yerler ıslak mı nemli mi olurdu ?

abi senin kalbin ege'de kalmış keşke okulu bırakmasaydın.

Geri