Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bedavadan maas aliyorlar ne guzel isteMuhtarlar reisi yaktı
En büyük kazık muhtarlatdan geldi, İstanbul gitti
Daha da muhtarları toplamaz
Muhtarların işi bitti artık
İlerde reis kaldırabilir de
Üşenmeyip kadın muhtarı bulmuşsun helal.kadınlar dünyayı yönetse daha güzel olurdu.erkekler hep kavga savaş çıkartıyor
OylarÜşenmeyip kadın muhtarı bulmuşsun helal.kadınlar dünyayı yönetse daha güzel olurdu.erkekler hep kavga savaş çıkartıyor
Oy kullanmam kullanırsam hdpye verirdim onlarıda artık desteklemiyorum meclisten çekilseler hükümetin bütün suçlarını üzerine çekme pozisyonunda duruyorOylar
Meral hanıma desene
Senin gibi adama milliyetçilik yakışmazOy kullanmam kullanırsam hdpye verirdim onlarıda artık desteklemiyorum meclisten çekilseler hükümetin bütün suçlarını üzerine çekme pozisyonunda duruyor
Milliyetçilik sevmem lakin aşırı bir saldırı var o kadar seçmenin seçtiğine ipotek koydular artı sürekli terörize edip iç savaşa götürecekler böyle giderse en iyisi kendileri meclisten çekilsin çünkü ülkenin 100 yıla daha ihtiyacı var sorunları medenice tartışıp çözmeleri için şimdi iktidarlar terör üzerinden varlığını sürdürüyorSenin gibi adama milliyetçilik yakışmaz
Bende MHP verirdim desem doğru olmayacağı gibi
Ortadoğu topraklarına medeniyet zor gelirMilliyetçilik sevmem lakin aşırı bir saldırı var o kadar seçmenin seçtiğine ipotek koydular artı sürekli terörize edip iç savaşa götürecekler böyle giderse en iyisi kendileri meclisten çekilsin çünkü ülkenin 100 yıla daha ihtiyacı var sorunları medenice tartışıp çözmeleri için şimdi iktidarlar terör üzerinden varlığını sürdürüyor