Muharrem İnce'den çok konuşulacak Kılıçdaroğlu sözleri

Konu sahibi son olarak 512 gün önce görüldü
Yavaş ve İmamoğlu'nda olmayıp Kılıçdaroğlu'nda olan şey ne? Bir de kim seçimi kazanmak konusunda daha avantanlı. ona da bakmak lazımdı bir aday belirlerken.
Tecrübe yeterli değildi ancak o sorun da cumhurbaşkanı yardımcılığı ile aşılacaktır.
Çoğunluğun seçimi her zaman ülke yararına olmayabilir. Baksanıza 15 yaş diyor.:) Çocukları da siyasete dahil ettiler, yazık gerçekten...

İnce diyorki; " Seçmen yaşını 15'e düşürürsek ben 1. turda seçimi kazanırım,......."

Daha nasıl açıklayacak?
Birileri de şöyle diyebilir ; "evlenme yaşını 15'e düşürürsek çoktaannn evlenmiştim"
Siyasetçi ne söylediğine dikkat etmeli ama bu siyasetçi İnce ise dikkat etmek o kadar önemli değil.

Bu ikisi bambaşka konular. Bana kalırsa 18 yaş bile evlenme kararı almak için çok erken. Diğer taraftan benim çevremde ve sokak röportajlarında falan gördüğüm kadarıyla, bu yaşlardaki gençler siyasi, toplumsal konularda oldukça bilinçli. Pek çok yaşlılarımızdan daha fazla hemde.

Tecrübe yeterli değildi ancak o sorun da cumhurbaşkanı yardımcılığı ile aşılacaktır.
Çoğunluğun seçimi her zaman ülke yararına olmayabilir. Baksanıza 15 yaş diyor.:) Çocukları da siyasete dahil ettiler, yazık gerçekten...
Ayni ince 18 yasinda insanlarin millet vekili olmamasini da savunuyor hakli gerekceler ile

Her soylemini bu kadar dikkate alsan zaten on yargini coktan kirardin

Kaybetme konusunda tecrübeli birisi çok iyi seçim gerçekten. Yanındakilere de bulaştırmaz umarım bu özelliğini. :d yaş konusuna gelirsek; Çocuklar siyasette kullanılır. Bunu ilk defa İnce yapmıyor. Bazen çok çirkince olabiliyor ama ben İnce'nin söylemini zararsız buldum.

Şöyle bir gerçek var, küçümsediğimiz o 15 yaşındaki çocuklar çoğu oy hakkına sahip insanlardan daha mantıklı karar verebiliyor.

Ayni ince 18 yasinda insanlarin millet vekili olmamasini da savunuyor hakli gerekceler ile

Her soylemini bu kadar dikkate alsan zaten on yargini coktan kirardin
İnce'ye CHP döneminden itibaren hiç sempatim yok çünkü konuşmalarını ve tavrını tutarlı bulmuyorum.
Yaşayıp göreceğiz artık...

Geri