Muhalefetin adayı kim olmalı? ANKET

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Aday Anketi

• Kemal Kılıçdaroğlu

• Ekrem İmamoğlu

• Mansur Yavaş

• Sürpriz bir isim?

• İnan hiç fark etmez

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuları kişiselleştirmeden yorum yazalım ve belli bir grubu ya da kişiyi hedef alan aşağılama içeren yorumlar yazmayalım lütfen.

lefty bana sakin olalım deme. burası tartışma platformu mu, birbirimizle sulu şakalarla geyik çevirdigimiz okul bahçesi mi?
herkes birbiriyle geçinsin hır-gır çıkmasın diye bir şey yok, olamaz. dediğim gibi mesajımda kişiye direkt hakaret söz konusu değildi, genel bir yorumdu raporlanması dahilinde bile silinip atılmasını kabul etmiyorum

lefty bana sakin olalım deme. burası tartışma platformu mu, birbirimizle sulu şakalarla geyik çevirdigimiz okul bahçesi mi?
herkes birbiriyle geçinsin hır-gır çıkmasın diye bir şey yok, olamaz. dediğim gibi mesajımda kişiye direkt hakaret söz konusu değildi, genel bir yorumdu raporlanması dahilinde bile silinip atılmasını kabul etmiyorum
Elbette tartışma platformu ancak yorumlarımızda sakin kalmak durumundayız. Sakinleşince yorum yazalım @Psinoza yoksa kavga ortamı oluşuyor.
Masa adayı belli olacak ve bu sebeple kimsenin birbirine hakaret edip kavga etmesine gerek yok.

Google da aday kim oldu diye arattım, kaçamak haberler sundu. Sonuç hala belli olmadı mı?

Beli olu buağşam

bence pusulada görelim sürpriz olsun asdjfasjfsda yeter da açıklayın artık

kulis bilgisi; adayın cinsiyeti erkek, iki gözü bir burnu var.

harbiden biz neden kadın aday seçmiyoruz, meral hanım sağa solu aday olsun diye gazlamak yerine kendisini sürsün madem

Açıklamazlar bu akşam da belli ki...

1677773270411-screenshot-5.png

Fatih Altaylı: Altılı Masa pazartesi bir kez daha toplanma kararı alıyor

Anlaşamadılar ki pazartesiye kalmış... Basına düşen bilgi bu yönde.

Kemal Bey aday, başka alternatif yok. Tekrar toparlanma sebepleri büyük olasılıkla İyiplilerin pazarlıkta el yükseltmeleri. Bu iyiplileri memleketin başına bela etti Kılıçdaroğlu. Sırf bu nedenle kendisine karşı mesafeliyim. Buna rağmen adı geçen kişiler arasında oy verebileceğim sadece kendisi.

Seçim arefesinde büyük bir çatlak - problem çıkarsa şaşırmayacağım ve bunun aktörü de İYİP’liler olacak. Çünkü potansiyel olarak genlerinde dönmek var. Bu onların tercihi değil, genetik kodları.

masanın adayını seçim günü pusuladan öğreneceğiz hepimiz galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri