Ashriel
Gümüş Üye
Sence?mansur mu dedin... olsun düşünülebilir...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sence?mansur mu dedin... olsun düşünülebilir...
Sence?
Ahaha yok Mansur dedim ben.şu aralar yoğun bir duygusal wibe alıyorum senden, bence hiç fark etmez demişsindir.
Ahaha yok Mansur dedim ben.
Sen kimi oyladin demek istedim sjxjs
Sevdigim kinaye.ha pardon, ilk de doğru tahmin etmişim. ben de mansurcuyum ya. bence aralarında en ideali. biliyorsun erdoğan'da belediyecilikten geldi, yerelde başarılı olan c.başkanliginda da başarılı olur. halkın mansura ihtiyacı var kesinlikle
ha pardon, ilk de doğru tahmin etmişim. ben de mansurcuyum ya. bence aralarında en ideali. biliyorsun erdoğan'da belediyecilikten geldi, yerelde başarılı olan c.başkanliginda da başarılı olur. halkın mansura ihtiyacı var kesinlikle
Yalan yok takip etmiyorum ama geçen birini dinledim mantıklı geldi. Hdp ile yan yana olunması kendince milletperver insanlari rahatsız ediyor. Yani getirisi goturusunden çok minvalinde bir konuşmaydi. Mantıksız gelmedi, bilemiyorum. Mansur konusunda cekinceler var hdp kesimi oy vermez diye ama kararsız akp secmenini de kendine çekebilecek en iyi aday gibi görünüyor. Bence de önemli olan akp'nin oylarını azaltabilmek akp secmenini kendine cekemedikten sonra hdpnin oyu yetmeyecek yine çünkü. Tüm gucler bir araya gelmesine rağmen olmuyorsa rakibin gücünden çakmak lazım.
Secimlerde yanlış hatirlamiyorsam küçük bir fark oluyor iki taraf arasinda. Mansur ile Erdoğan secmeninden %10luk bir oy calinabilse hdp'nin olmaması notrlenir. Erdoğan -10a düşer ve millet ittifakı öne geçer.
Tamamen saçmalamış olabilirim. Benim siyasete bu kadar basıyor kafa sjsjs
erdogan sevdalıları için küçültücü bir hareket olurdu ama. düşünsene gönül verdiğin adamın anketlerde terliğe karşı kaybetmesini...Telik seçeneğini ekleseydin oy çokluğunu alırdı
kim olursa olsun oy vereceğiz, vereceksiniz diyenler mansur yavaş'ın bir iki gündür ön plana çıkmasını kaldıramamış sanırım. ben de diyeyim bakalım nasıl oluyormuş. aday önemli değil gidip mansur yavaş'a oy vereceksiniz!
sen oy kullanabiliyorsun değil mi? bir sıkıntı yok. temiziz?benim oy kullanmam ile senin oy vermen arasında dünya kadar fark var. senin seçici davranma gibi bir lüksün olamaz. bizim seçtigimiz adaya oy vermekle mükeleffsin ve buna riayet edeceksin. neden mi?
1- türksün
2-beyaz yakalı türksün
3-hetero beyaz yakalı türksün
4-sağcı hetero beyaz yakalı türksün