Müge Anlı izleyen erkek..

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Genellikle kadın seyircisi olduğu fikrine kapılırlar ama izleyen erkek kesimde azımsanmayacak kadar çoktur seviyoruz izliyoruz..

Ben o tür programları sürekli izlesem yaşama hevesimi kaybederim. Çok üzülüyorum ya :(

favori müge anlı erkek izleyicim @Oggy'dir... zaten başka tanımıyorum, oylama bitmiştir.
oh be biraz şöyle ''bıdı bıdı yapan erkek, hıdı hıdı dolanan erkek'' konuları açılsın...

Her uyandığımda annemin elinde kahvesi kendini kaptıra kaptıra izlediği program bide reklam aralarının zamanını ezberlemiş falan baya hayranı bende göz ucu ile baka baka olaylara hakim oldumz...

Püüüü acv müge diye diye öleceksin .P

Valla evde olsam soluksuz izlerim

Samimiyetle söylüyorum hiç izlemedim fakat yıllar önce Sinem diye bir kız hakkında cinayet haberi dikkatimi çekmişti ve öylece birkaç videoya göz gezdirdim.
Not: İzleyen erkek de hiç tanımıyorum.:)

Forumda coklar @Lefty (.
En başta konuyu açan gece uyumayıp netten izlio kacırdığı zamanlarda.P

Hiç izlemedim.
Ben Demet ve Alişan severim.
Biraz Çağla,
Bolca Zuhal Topal yemekteyiz.

piyasadaki birçok reality programını takip bir erkeğim....... buna bir zamanların çalkantılı evlilik programları da dahil........ tabii müge anlının yeri her zaman ayrı....... bunda en büyük etken müge anlının yorulmak bilmez zekası, sivri dilliliği ve cesareti....... mesela bunlar diğer programın sunucularında yok....... biraz serap ezgüde var...... ama müge anlı....... gözlerini kısarak baktığı anlar bile yetiyor........ tir tir titriyorum korkudan........ favori program konularım; nazmiye çam davası ve zeynep ergül çıkmazı........ abdullah gazi olayında da çok ağlamıştım....... ne hayatlar var.......

Geri