"Müge Anlı ile Tatlı Sert" tarzı programların topluma etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bize ilkokulda televizyonunun, tıpkı bir telefon gibi haberleşme aracı olduğu öğretilmişti. O zaman "Ne alaka?" derdim. Ama Müge Anlı gibi programlar bunu desteklemiş oldu.

- Yasalara uygun.
- Haberleşme tezine uygun.
- Yarar sağlıyor.

Bu yüzden genel olarak olumluyum.

Sadece denetlenmesi gerekiyor. Bir denetim mekanizması olmak zorunda:
- Olayların gerçekliliği,
- Yasalara aykırı iletişim olup olmadığı,
- Magazinsel alanların olmaması gerekliliği....

Kısacası topluma zarar getiren kısımlar denetlenerek devam edilebilir.

Ülkenin cesitli organlari vardir. Yargı emniyet vesaire.
Bir dava aydinlanirken yargi ya da emniyet yetersiz kaliyorsa, güclendirilmelidir cozum bu tarz sacmalik abidesi programlar degil. Yargi, emniyet yeterli ölcüde güclenince halkin neyi bilip bimemesi gerektigine de karar verir. Masumiyet karinesi denilen bi sey var.Mahkeme denilen bir sey var tiyatro sahnesi degil oralar. Eli belinde bi kadinin parmak sallayarak ahlak dersi verebilecegi bi sey degil kriminoloji,hukuk,adalet vs.İzleyenlerin cogu kendi eksikliklerinden kacmak icin izliyor bence. Ahlaki problemi olan insanlarin birbirlerini rezil rüsva edişlerini izlemekten keyif aliyorsunuz.Kendi gerceklerinizden kacma ve uyusma konusunda size iyi geliyorlar.Yarali parmaga iseyeceginizden degil.

Şunu kabul edin en hızlı kayıp ve cinayetleri Müge Anlı ortaya çıkartıyor..

He kadını seversin sevmezsin orası beni bağlamaz çıkan insanların alt tabaka olması diyede bir şey yok ne zenginlerde çıktı dolandırıldım diye o yüzden bu kadın bu topluma faydalı ve o yüzden yıllardır devam ediyor..

Daha geçen hafta 5 yıllık cinayeti çözdü programa konuk gelen adamın tavrından şüphelenip evinin bahçesinde kazı yaptılar iş arkadaşını öldürüp gömmüş..

Ülkenin cesitli organlari vardir. Yargı emniyet vesaire.
Bir dava aydinlanirken yargi ya da emniyet yetersiz kaliyorsa, güclendirilmelidir cozum bu tarz sacmalik abidesi programlar degil. Yargi, emniyet yeterli ölcüde güclenince halkin neyi bilip bimemesi gerektigine de karar verir. Masumiyet karinesi denilen bi sey var.Mahkeme denilen bir sey var tiyatro sahnesi degil oralar. Eli belinde bi kadinin parmak sallayarak ahlak dersi verebilecegi bi sey degil kriminoloji,hukuk,adalet vs.İzleyenlerin cogu kendi eksikliklerinden kacmak icin izliyor bence. Ahlaki problemi olan insanlarin birbirlerini rezil rüsva edişlerini izlemekten keyif aliyorsunuz.Kendi gerceklerinizden kacma ve uyusma konusunda size iyi geliyorlar.Yarali parmaga iseyeceginizden degil.
Ilkokul terk koylu kadina laf sokunca muge anli
pexels-photo-1321943.jpeg

Şunu kabul edin en hızlı kayıp ve cinayetleri Müge Anlı ortaya çıkartıyor..

He kadını seversin sevmezsin orası beni bağlamaz çıkan insanların alt tabaka olması diyede bir şey yok ne zenginlerde çıktı dolandırıldım diye o yüzden bu kadın bu topluma faydalı ve o yüzden yıllardır devam ediyor..

Daha geçen hafta 5 yıllık cinayeti çözdü programa konuk gelen adamın tavrından şüphelenip evinin bahçesinde kazı yaptılar iş arkadaşını öldürüp gömmüş..
Muge "anliyan"a gelmeden evvel emniyet kolluk kuvvetleri hic bir sekilde hareket etmiyor mu? ben onu merak ediyorum.

Hani boyle programin hazirlanmasini bekliyorlar , tv acip izliyorlar ve muge isaret verdigindemi emniyet harekete geciyor? Toplandiklari karakoldan?

Studyodan sadece sorgulayarak olaylari cozuyor olamaz.
Iz surenler , delilleri arastiranlar , balistik raporu ve olay yeri inceleme falan ....
Herkes ondan sonrami devreye giriyor.
5 yillik cinayeti oturdugu yerden mi cozecek awk2? Seda sayan vari "bana baksana sen" Hareketleriyle...

Boyle gizli bir birimden oldugu icin farkli meslekle bunu gizliyormuydu mesela?

Muge "anliyan"a gelmeden evvel emniyet kolluk kuvvetleri hic bir sekilde hareket etmiyor mu? ben onu merak ediyorum.

Hani boyle programin hazirlanmasini bekliyorlar , tv acip izliyorlar ve muge isaret verdigindemi emniyet harekete geciyor? Toplandiklari karakoldan?

Studyodan sadece sorgulayarak olaylari cozuyor olamaz.
Iz surenler , delilleri arastiranlar , balistik raporu ve olay yeri inceleme falan ....
Herkes ondan sonrami devreye giriyor.
5 yillik cinayeti oturdugu yerden mi cozecek awk2? Seda sayan vari "bana baksana sen" Hareketleriyle...

Boyle gizli bir birimden oldugu icin farkli meslekle bunu gizliyormuydu mesela?
Bunca yıldır Müge Anlı izliyorum buna emin ol olay programa düşmeden emniyet kılını kıpırdatmıyor ifadesini alıp bırakmışlar..Gizli tanık bile bulunamıyor Müge’yi arayıp gizli tanık oluyorlar çok olay bu şekilde oldu polis ekiplerini yönlendiren adrese yine Müge tv ye düşmese kimsenin haberi olmadan kapanan çok dosya ve cinayet var..

Heeee , o zaman isin rengi degisir iste
Kajsjjsjsjjhs simdi taslar yerine oturdu.
Ama bana garip gelen sey programin moderatoru.
Yani bir ton fondöten surmus sari bir sinir bombasi olaya odaklanmami engelliyor.
Esra erol , muge anli vs
Magazin programi yada yemek programi sunan birinin moderatorlugu komik geliyor bilmiyorum.
Gecmiste herkes farkli meslekler yapmistir bu programi fondontenli yapmasina mani degil ki...... Mankenden siyasetci, insaat ustasindan imparator, tezgahtardan sarkici oluyorda yemek programi sunan neden moderator olamasin yahu. Gereksiz ofke krizleri olmasa cok guzel bence, ama o da etten kemikten insan yani herkesin siniri bi yere kadar anlayabiliyorum :D

Gecmiste herkes farkli meslekler yapmistir bu programi fondontenli yapmasina mani degil ki...... Mankenden siyasetci, insaat ustasindan imparator, tezgahtardan sarkici oluyorda yemek programi sunan neden moderator olamasin yahu. Gereksiz ofke krizleri olmasa cok guzel bence, ama o da etten kemikten insan yani herkesin siniri bi yere kadar anlayabiliyorum :D
Ay gunahi boynuna valla.

• Beğenmedim
Tepkiler: W
Toplumu bozmuyor aslında toplumun ne olduğunu gözler önüne seriyor orada işlenen olaylar ya da kişiler hayal ürünü değil sonuçta gerçekte o cinayetler yaşanmış

Şuna çok takılıyor kafam, Bir katil neden böyle bir programa çıkıp kendini ele versin.
Adam öldürüyorsun, aylarca yıllarca hayatına devam ediyorsun. Sonra gelip birisi seni programa davet ediyor. gider misin?
Yada hayatına rezil birisi girmiş, kadın erkek fark etmez, onun yüzünde neden gidip böyle bir programa katılıp kendini gösterir insan.

Programin atv de olmasida ayri bir soru isareti janbahhshh

Geri