"Müge Anlı ile Tatlı Sert" tarzı programların topluma etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Zenginlerinde ordan buradan çocukları çıkıyor ama hep fakirlerinki konuşuluyor

Sanki afrikadaki kabile içi olayları gösteriyorlar.
İnternette paylaştığınız yozgatın deliklidul köyünden manzara altına huzur veren doğal yer dediğiniz yerlerdeki olayları anlatıyor.
Yani bu topluma ait şeyler zaten.
Toplum zaten bozuk malesef.

Bazı vakalar beni çok etkilemişti. Dizi gibi zevkli oluyordu izlemesi.

Ece'nin ormanda montu cikarip 14 km ilerde uyumasina ne diyorsunuz ?

Programa katılanlar genellikle toplumun en alt katmanını oluşturan, ahlaki yönden yozlaşmış vasat insanlar. İzleyen, bunları görüp kıyaslama yaptığında, kendini çok iyi bir noktada görüyor. Bu da bir çeşit rahatlama sağlıyor. Çok izlenmesinin sebebi bu bence.

Programa katılanlar genellikle toplumun en alt katmanını oluşturan, ahlaki yönden yozlaşmış vasat insanlar. İzleyen, bunları görüp kıyaslama yaptığında, kendini çok iyi bir noktada görüyor. Bu da bir çeşit rahatlama sağlıyor. Çok izlenmesinin sebebi bu bence.

Sana hayranlığımı arttiriyorsun

bunlarının izleyicisi çok
he hepsi akapeli

Keşke bu başlığı daha önce görseydim. Ama şimdi gördüğüme göre rahatça söyleyebilirim:

Bu tarz programlar Özellikle sabah saatlerinde olduğunda çok günaha giriyorum Allah beni affetsin ama dayanılacak bir çile değil. Annemi kahvaltıda tek başına bırakmayayım diye oturuyorum mecburen bu şiddete maruz kalıyorum. Annemdir en ufak bir itirazım olamaz Bir şey de diyemem ama izlediği programlara var ya ne kadar küfür ettiğimi anlatamam.

Toplumsal dejenerasyonun nasıl Medya tarafından uygulandığını görmek çok üzücü. Ben Henüz evlenmedim bu programları izleyince de Allah'a binlerce kere şükür ediyorum.

Insanın cinnet haline nasıl geleceğinin altyapısını hazırlıyorlar. Bence kesinlikle ve kesinlikle bu programlar yasaklanmalı. Ne kültürel ahlakımıza uygun ne ailevi yaşam tarzına Ne de herhangi bir şeye. Elbette yapan bazı dangalaklar, şerefsizler vardır ama bunu televizyonlarda yayınlamak sanki düzen böyleymiş gibi bir imaj çiziyor Bunu kesinlikle reddediyorum.

Toplumu bilinçlendirmeye hizmet ettiğini düşünmüyorum ancak reytingleri de yüksek olduğu için bu tarz programlar yaygınlaşıyor.

Sicagi sicagina programinin yaninda
Muge anlinin alt tabaka insanlara laf sokma seramonisi gibi kalan program.
Olm bu kadin magazin programi sunuyordu lan gencliginde.
Kendisi emniyettendide bizim mi haberimiz yoktu?

Her akşam youtubedan bir iki video atarım
bu program içinde bulunduğum toplumdan ve insanlardan soğumama neden oldu.
ilk başta suçlu olduğu kabak gibi ortada olan bir insanın inkar ve yalan söylerkenki soğuk kanlılığı verdiği/vereceği tepkiler, işlediği suçu nasıl olur da içine sindirir düşüncelerine kapılmanız falan derken program sizi bağlıyor. sonrasında da hayatın gerçekleri toplumun gerçekleriyle yüzleşiyorsunuz. film senaryolarında olmayacak şeyler, insanın akıl almaz kirli dünyası ve zihni... izledikçe içine girdikçe eskisi gibi olamayacaksınız.

Avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi, ben sadece gozlemlerimi soyleyeyim. Bu tur programlar sehirler arasi dosya birlestirmeye yariyormus. Bu da suclunun daha hizli ceza almasini sagliyormus. Bide mesela kayip insanlari bulmakta zorlanan aileleler var, emniyete gidebilir en fazla sonra sosyal medyasinda paylasir kaybini sonra ? Sonrasi yok. Ama bu tur programlarla halk goruyor taniyor ve ariyor ihbar ediyor. Cinayetlerde de oyle. Mesela Palu ailesi dosyasini bastan sonra izleyen var mi ? Varsa bilirki ihbarlar sonucu bu insanlar ceza aldi, yoksa her ilde baska bir suc isleyerek yasamlarina devam ediyorlardi. Bazi suclar desifre edilmeli, edilmeli ki mahallemde hangi pedofil dolasiyor, kim hirsiz, katil bilmeliyim.

Son düzenleme:
Kocayi emniyetten aldi ama.....
Heeee , o zaman isin rengi degisir iste
Kajsjjsjsjjhs simdi taslar yerine oturdu.
Ama bana garip gelen sey programin moderatoru.
Yani bir ton fondöten surmus sari bir sinir bombasi olaya odaklanmami engelliyor.
Esra erol , muge anli vs
Magazin programi yada yemek programi sunan birinin moderatorlugu komik geliyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: W
Kiz kardesimin fav. programi.
Gundelik sohbetlerimizin arasina muhakkak 1sekilde dahil oluyor/oldurtuyor.
O ne ya, ne olmus ki, kim ki o, gibi gibi pespese sorularima karsin kisa ve net 'cok pislik, igrenc kisiler ve igrenclikleri' diyerek ozetliyor.
1cok kez karsima video icergi yazi haberleri vs cikt-Palu Ailesi-. Buyu fln yaptiklari bilgisi disinda cok fazla hakim degilim. -mizahi kesfet videoları-

Soyle bi baktığımızda bu programlar olmazdan önce de işlenmiş bu cinayetler vs.
Sadece gun yüzüne cikariliyor biz haberdar oluyoruz.
Normalde herkese açtığım/acacagim kapimi en yakınlarıma dahi açmaktan geri durdugum 1zamandayim.
Yani etkilenmemek mümkün mü?
islenen konular, gundemde yer edinen olaylarla karsilasinca boyle kisilerin etrafta ve azimsanmayacak kadar var olduğunu/olacağını da bilmek... İnsanın duygu durumunu ruh halini altust ediyor. Onlardan 1ine denk gelmek, onlarin pislik planlarina dahil olmus olmak kurban olmus olmak... gibi gibi dusunceler de cok urkutuyor hani -istemsiz dusunce/paranoya yüklendi- .s

Geri