Muffins renkli mi olsun sizce?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Selam herkese.

Okulda bir ödevim var ve karar veremiyorum..yardimci olursaniz Cok sevinirim..

Simdi söyle dekorasyon yapmam gerekiyor bir masa üstünde.ve bu masa da iki örtü serecegim..biri kiremit renginde biri koyu yesil..
Konu ise sonbahar dekorasyonu..

sadece dekorasyon ile de kalmiyor yiyecekler de gelecek üstüne Onlar hep hazir ama muffins disinda..muffinleri sonnbahar renklerinde yapayim dedim ama masa örtünüsüne göre Cok mu renkli olur sizce?

Yoksa muffinleri kahverengi yapip bir kücük sonbahar dekorlari ile mi süslesem?tabi o dekor olarak ne bulucam onu da bilmiyorum o da ayri ..

Umarim kendimi anlatabilmisimdir :dyg:

Örtülerin de fotosunu yükleyeyim :

EyYmMA.jpg

Böyle bir örtünün üzerine sonbahar renkleriyle muffins yapayim mi ?

Lari gel canim sen anlarsin olayi toparla bakim renk seciminde ustadin diye biliyorum .)

Bence bir sürü ağaç dalı sarı kahverengi yapraklar bulup örtülerin üstünü doldur :p
Ay dur bir kaç resim atayım örnek :p

tumblr_ohk8fn0toY1rzzn4po1_500.gif

tumblr_oupo1izDt51vg67r8o1_500.jpg

tumblr_ovc2qqwayt1u0c10zo1_500.jpg

Çağırmayın şu tiririnki ya, iyice şımardı tepemize çıktı. Mariella en iyisi şu muffinleri bize gönder yiyelim. Sevaptır. Muffin nedir ya? Hiç birşey bilmiyoruz bizde.

:T:
Duydum zilin sesini çok geç.

Evet geldim, ben derim ki muffinleri kahverengi halinde bırak ama sonbahar süslemeleri olsun kenarında, köiesinde, dekorunda vs. Rengarenk olmasın bence de.

Mariella sizin oralarda var mı bilmiyorum ama kurutulmuş çiçekler oluyor ve bambu yapraklar çam kozalağıfalan. Dekor olarak onları temin edebilirsin. Örtüleri dağınık şekilde masaya model yaparak koy. Kütük bulabilirsen çaprazlama masanın ortasına koyup muffinleri dizebilirsin. Gaz lambası şeklinde ufak mumluklar ile de detaylandırabilirsin. Kolay gelsin :)

Ben Nota nin anlattigini cok begendim. Yapabilirsen guzel olur gibi.

Mariella sizin oralarda var mı bilmiyorum ama kurutulmuş çiçekler oluyor ve bambu yapraklar çam kozalağıfalan. Dekor olarak onları temin edebilirsin. Örtüleri dağınık şekilde masaya model yaparak koy. Kütük bulabilirsen çaprazlama masanın ortasına koyup muffinleri dizebilirsin. Gaz lambası şeklinde ufak mumluklar ile de detaylandırabilirsin. Kolay gelsin :)

Tesekkür ederim Not aldim :)

Bise dicem bu pastalara domuz jelatini katma olayi nedir hic pasta satin alamiyoruz bu yuzden ne tavsiye edersin nasil anlariz ?

Ozaman bizim dükkana gel :) domuz jelatini kullanmiyoruz alman olmalarina ragmen domuz eti yemiYorlar ürünlerimizde de kullanmiyoruz..jelatinsiz pastalarimiz o yüzden gönül rahatiyla alisveris yapiyorum :)

+
Orda kaufland var mi bilmiyorum orda da pastalar aliniyor jelatinsiz orasida:)
Yada bir pastanede jelatinsiz yaparmisiniz dersen belki olur özen gösteren Cok yer var :)

Ozaman bizim dükkana gel :) domuz jelatini kullanmiyoruz alman olmalarina ragmen domuz eti yemiYorlar ürünlerimizde de kullanmiyoruz..jelatinsiz pastalarimiz o yüzden gönül rahatiyla alisveris yapiyorum :)

+
Orda kaufland var mi bilmiyorum orda da pastalar aliniyor jelatinsiz orasida:)
Almanya'ya cok yakinim, haftasonu alisverisini oradan yapiyorum kaufland var evet hic gitmedim guvenilirse bakim o zaman. Teskler.

Geri