Moses evlenmeye karar vermiş arkadaşlar dügün günü o kadar heyecanlıdır ki gelini görüpte ona hak vermemek elde degil tabi
haliyle tüm hazırlıklarda yapılmıştır eglence davetliler dügün pastası içecekler herkes sabırsızlıkla gelini beklemektedir. :kiki:
İşteeee gelin adayımız
Moses in hayalindeki kız boyu boyuna uygun huyu huyuna uygunmu orası meçhul.
Ne umdu ne buldu olayı işte böyle bir şey olsa gerek Kızı göstermişler ama vermemişler onun yerine ablasını gelin diye getirmişler heyy maşallah
Olayın ardından Moses ten uzunca bir süre haber alınamadı :kop:
Tabi durumdan haberdar olan ben hazırlıklı gittim Adet yerini bulsun dügün takısız olmaz ee Moseste yabancı degil
Takıda burda arkadaşlar düşüdüm düşündüm bundan iyi takı can saglıgı dedim yalnız takıyı gelinin neresine takıcagımı bir türlü bulamadım :zuha:
İşteeee gelin adayımız
Moses in hayalindeki kız boyu boyuna uygun huyu huyuna uygunmu orası meçhul.
Ne umdu ne buldu olayı işte böyle bir şey olsa gerek Kızı göstermişler ama vermemişler onun yerine ablasını gelin diye getirmişler heyy maşallah
Olayın ardından Moses ten uzunca bir süre haber alınamadı :kop:
Tabi durumdan haberdar olan ben hazırlıklı gittim Adet yerini bulsun dügün takısız olmaz ee Moseste yabancı degil
Takıda burda arkadaşlar düşüdüm düşündüm bundan iyi takı can saglıgı dedim yalnız takıyı gelinin neresine takıcagımı bir türlü bulamadım :zuha: