Morluk Nasıl Geçer? - Şişlik Nasıl Geçer?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Morluk nasıl geçer ? Şişlik Nasıl geçmektedir, hakkında soru ve önerilerinizin bulunacağı konu, Morluk anında ne yapılmaktadır

Morluklara Ne iyi Gelir? Doğal Tedavi Yöntemleri

1 - Siyah zeytin çekirdekleri çıkarılıp ezilerek, lapası eziklere sarılır.
2 - Un, zeytin yağı, bal karıştırılıp hamur yapılarak sarılır.
3 - Et dövülüp eziklere sarılır.
4 - Çarpmalar,düşmeler sonucu oluşan morluklara Biberiye yağını sürün,2 saat sonra morluk geçmeye başlar. Biberiye yağı kesiklere, ağrılara, morluklara çok iyi gelir

Bunlar iyi geliyormuş :D fondöten sürün geçicide olsa geçer :p

ben anında soğuk temas sağlarım bıçaktır demirdir vb.. buz şişmesini engeller daha değişik tedavi yöntemleri var ama buraya yazmayayım :) yalnız şu siyah zeytin çekirdekleri çıka*rılıp ezilerek lapası eziklere sarılabilir un zeytin*yağı bal karıştırılıp ha*mur yapılarak sarılabilir et dövülüp ezik*lere sarılır özellikle göze konulabilir.

hadi ben sürekli dayak yiyorumda biliyorum sen nerden biliyon :D
kimse cevap vermeyince googleye sordum da sen neden dayak yiyorsun o kadar kavgacı mısın :p:D

şişlik nasıl geçer onu cevaplarım şişliğe en güzel buz iyi gelir eger ayagınız yada kolunuz neresi ise buzla tam temas etmeyin, once şişlik olan yere havlu koyun havlunun üstünede buzu koyun, buzun yakıcı özelliği var..

Lisedeyken iyi bir dövmüşlerdi beni. Burnum çatlamış, gözüm filan şişmişti. Evde soğuk duvar takviyesi yapmıştım ben de hocam. Şiş kısmı duvarın soğuk tarafında bastırıyorsun. Bir dene istersen. Bir de yatağın soğuk tarafı var, o da eklem ağrılarına iyi geliyor.

Direk eczaneye gidip, morluklar için krem al.
Çok acil ise, fondöten =)

olay anında farketmedim ama suan şiş ve morardı krem sürdüm qecirmedi kötü olan kemik olan bi bölqe en azından şişini morluqunu qectim acısı nasıl diner bileniniz varmı?

Neresi olduğuna bağlı. Fondöten harici geçmiyor =)

Fondaten birazcık kapatır ama yakından bakan biri morluğu anlar.
İlk anda soğuk uygulama ile şişlik önlenebilir.
Eskiler çiğnenmiş ekmek koyun derler.

Dizimdeki morluga hicbir uygulama yaramadi. Gününü bekliyor o, illa zamanla gececek. (:

Boyundaysa morluk kapatmak zor; aksi gibi kolay kolay da geçmez; ama fondöten denenebilir.

Hematom , ekimoz gibi cilt altı kanamalara eşlik eden ödem varsa

''Hirudoid Forte Krem'' günde iki kez o bölgeye uygulanabilir.

Sitemizde yer alan bilgiler tıbbi tedavi amaçlı değildir.Tavsiye niteliğindedir.Kesin tedavi ve oluşabilecek komplikasyonlar açısından tıbbi yardım alınız.

Nerede ki morluk ama? Her bölgeye ayrı işlem uygulanır da. :p

*AHAH atkı bagla kardeş 1 hafta oyle dolaş geçer belkü :D

morarmadan buz koyacan.morarmışsa yapcak bişi yok

Geçmiyor maalesef. Kışın kamufle edebiliyorsun da yazın zor.

morluk : bellirli bölgelere yapılmışsa yaz aylarında sevgiliyi eve kapatmak icin bire birdir
genelde fondötenle gecebilir.
şişlik : hic biyerim şişmedi bilemiyorum ama et dövüp koyabilirsiniz gecermi bilmem

morluk : bellirli bölgelere yapılmışsa yaz aylarında sevgiliyi eve kapatmak icin bire birdir
genelde fondötenle gecebilir.
şişlik : hic biyerim şişmedi bilemiyorum ama et dövüp koyabilirsiniz gecermi bilmem

Yaz aylarında doktorun yanındamı çalıştın naptın.. :D

Geri