Morhipo'yu boykot ediyoruz (lütfen katılın)

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
Bir destek benden ,alışveriş yaptığım bir siteydi ama bundan sonra almayacağım

yok oyle bi dunya, sanal alisveriste bir numara morhipo'dur. burdan cem boyner'e selamlar, cv lazimsa yollayayim hemen.

Hee anladım.
Olsun sesimizi duyurmuş oluruz küçük çapta da olsa. :) Bu da bir şey.

Bu site cidden bi şeyleri değiştiriyor mu?

Imza kampanyaların da belirli bir sayıya geldiği zaman bir şeyler yapılıyor. Imza kampanyası gerekli oluyor. Ama yanlış anlaşılmasın hayvanlar için başlatılan kampanyalar çok güzel destek alıyor, gereken yapılıyor. Ama bu imza insanlar için düzenlendiği zaman kimse katılım yapmıyor. Her neyse.

Murat güzel bir şeye değindiN Yine. :)

morhipo'ya boykot ucuz harekettir. boyner grup'un binbir kolundan sadece biridir morhipo. ykm, beymen, boyner, network vs. vs. say say bitmez sirketler. hangi birini edeceniz boykot? deri ceket, deri ayakkabi giyerken bisey yok, kurk olunca mi sorun oluyor acaba ?? avlanmasi yasak, nesli tukenmis hayvanlarin kurklerinden mi yapilmis bu urunler yoksam normal deri malzemeler gibi standarta uygun hayvanlar mi bunlar, hic zannetmiyorum aksi bir durumu. sova kacmis biraz, diger alisversis sitelerinin virali olabilir.

Geçen gün gömlek kampanyası yapmışlardı ve gerçekten iyi bir indirimdi..ürünlerim geldikten sonra boykot edicem ama söz..

Tabii ki bir işe yaramayabilir.
Sırf işe yaramaz diye sessiz kalmaktan iyidir yine bence. : )

İşe yarıyor ama belirli bir sayı imza istiyorlar. Eğer geçerse p sayıyı, hemen ilgileniyorlar fazla ses getiriyor. Aslında çok kolay ama insanlarımız duyarsız.

Dünya markaları şu an bütün online alışveriş sitelerinde %50 indirimlerle satışa çıkıyor. Sadece morhipoya özgü bir durum değil bu.

on numara bomba yapan sağlam bağlantılarım var. tosuna 7 ortak girer gibi gireriz morfioya.

Bu yasa kadar iki kez alışveriş yaptım biri henüz gelmedi
açıkçası gelir diye de beklemiyorum
doğuştan desteksizim ben

Geri