-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Samsun'daki bir haber sitesinden aldım ancak onlar nereden derledi bilemiyorum. Abartılı tasarımlar diye başlık atmışlar ve gerçekten de öyle.Tasarim harikasi bunlar lefty hanim. Tasarimciya ne yasattilarsa artik....
Samsun'daki bir haber sitesinden aldım ancak onlar nereden derledi bilemiyorum. Abartılı tasarımlar diye başlık atmışlar ve gerçekten de öyle.![]()
Hayır, başka bir şeye bakarken denk geldi.Konudan bagimsiz Samsunlu musunuz ? .)
Tam hemseri cikacaktik tuhHayır, başka bir şeye bakarken denk geldi.
Senin Samsunlu olduğunu biliyorum ancak forumda başka Samsunlu kalmadı. Yazgı vardı, o da pek gelmiyor.Tam hemseri cikacaktik tuh
Mavi de Samsunlu, ama ben kendimi Amasyali hissediyorum :dSenin Samsunlu olduğunu biliyorum ancak forumda başka Samsunlu kalmadı. Yazgı vardı, o da pek gelmiyor.
Samsunlular mı? Ben de samsunluyum, niye öyle diyorsun Siri?Çok çirkinler
Yok arabalar çirkin samsunlu kızlar güzel oluyor samsunlu erkekler de eh işteSamsunlular mı? Ben de samsunluyum, niye öyle diyorsun Siri?