ÜSözlük mlshc

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yorumlarını okutan, eğlenceli bir üye.
Daha fazla yazması gerekenlerden biri.
Her yeni üyeye olduğu gibi Mahlas muamelesi ona da yapıldı:d Bir ara uzun uzun yazarak sitem ettiğini ve ufaktan kızdığını hatırlıyorum.
Kızıp terk etmediğine memnunum:d

@mlshc

benim ortim,
Kisiligi cok güzel sicak kanli.
Yazılarıni keyifle okuyorum.💐

Yakınen tanımasam da uzaktan uzağa birbirimize sempati duyuyoruz. Ben öyle yapay bir aykırılığına şahit olmadım. Çok tatlı biri forum içindeki duruşuyla. Gitmesin hiç. Daha çok okuyup tanıyalım kendisini. :kalp:

biraz utangaç gibi görünüyo
ya da çekingen

radyo yayınında güzel yaratıcı sorularla geliyor. diğer kısımlarda çok fazla denk gelmedim açıkçası. ama gördüğüm kadarıyla sıcak kanlı enerjisi çok iyi cıvıl cıvıl kımıl kımıl biri. daha çok yazmalı.

Forumu herkes gibi kullanmıyor ama her şeyden haberdar ve takip ediyor: ) Daha farklı bir stili var forum kullanımında. Gölge gibi takılıyor, bazen beğenilerinden anlıyorsun aramızda dolandığını. Hem var hem yok ama bazen su üstüne çıkıyor varlığını gösteriyor sonra yine cumburlop dalıyor. Casper diyeceğim bundan sonra ona:D

Of ya ben açmak isterdim ühüüü

Hiiiçç tanımam. Ama bir o kadar tanışmak isterim. O zaman nasıl oluyor: Hiiççç tanışmak isterim. Saçma oldu zira.
Bi dikkatimi çeken yapısı var. Belki de yaptığım absürd, amatör, leş rapleri beğenen (emoji olarak, umarım içten de beğeniyordur) ender kişilerden olduğundandır.
Yani uzak hisetmiyorum.

Çoğu insanla olduğu gibi onunla da grafik üzerine yardım istediği için tanışmıştık. Bu sayede kendisini tanıma şerefine nail olduğum için mutluyum. Sesini ilk duyduğum zaman o kadar huzurlu hissetmiştim ki, o an işimi gücümü bırakıp uyuyasım gelmişti ;d
Her haliyle insana pozitif enerji saçan biri, bayılıyorum ona.🫶

Değerli bir kardeşimdir Melis. Kendine has üslubu ile takılır hep. Kimseye zararı ya da bir art niyeti olduğunu görmedim bu güne değin. Ayrıca iyi bir anne. Aynı zamanda mahlaszededir :D

Herkes bilir ki, yaş tahtaya basmayı sevmem, dikkatli biriyimdir her zaman.. yeni tanıştık olduğum, olmaya başladığım kişileri gözlemler, sonra diyaloğa geçerim, sözlüklere de iyice emin olduktan sonra yazarım.. mlshc hanım ile ilgili gözlemlerim gayet olumlu, bana fazlasıyla etkileşim veren birisi, genelde kahkaha atıyor, ve bu hoşuma gidiyor. Güldürmeyi severim, gülmeyi de.
İlk başlarda biraz zorbalık gördü, iyi de oldu.. kalan sağlar bizim diyoruz, birçok kişi pes ediyor ve gidiyor, o kaldı.. iyi de oldu.
Orijinal kişileri severim, bana komik gelen bir yazı stili var. Sayı, harf, emoji, çiçek böcek karışık :) ama yormuyor. Özellikle '1" sayısını çok verimli kullanıyor.
Sakin bir yapısı var, geçen agresif bir yazısına denk geldim, komik geldi.. böyle sinirlilik mi olur.. karşımda sinirlense gülerim muhtemelen, umarım hep iyi enerjisi olur. Uzaktan uzağa güzel bir iletişim var aramızda, yani öyle herhalde.. öyledir öyle.
Ne yazmış diye okuduğum birisi, görünce boş geçmiyorum. Uyumlu insanları seviyorum, kendi halinde, ortama ayak uyduruyor, buraları da sevdi.. çizgisini hiç bozmaması dileğiyle, her şey gönlünce olsun.. arada uğrarım buralara, bir daha ki sefere bir şarkı ile geleceğim..

Eğlenceli, tatlı bir insan, 1 kullanımına ben de dikkat ettim:d Shinigami de 1 rakamını verimli kullanırdı kfjfj Klavyesinin azizliğine uğramamak için mesela “sıkıldım” kelimesini şöyle yazardı “s1k1ldım” ahahah. Shini laf döndü dolaştı yine sana geldi jfjf Evet ne diyordum; eğlenceli bir üye, belli bir entelektüel seviyede ve eğitimli; bu çok belli. Nereden bulmuş burayı bilmiyorum ama iyi ki bulmuş. Sahi nereden buldun burayı? :d
Annelik tecrübelerinden faydalanacağım; özellikle alınacak ürünler konusunda. Kangurudaki ayrıntılı yorumları çok işime yaradı. İşte aradığım o üye🥳🥳 Ek gıdaya geçiyoruz ve korkayrum, uğrarım ara ara sana😅 Nedense güzel bir kadın olduğu vibe’nı verdi; neden bilmiyorum:d Çoook iyi elektrik aldığım üyelerden biri, mutluluk, huzur ve neşe diliyorum, daim olsun:*

Neden bir değil de 1…. Başta garipsedim ama alıştım sonra… ben de tatlı buluyorum mlshc hnmı.. enerjisi yüksek, ılımlı, uyumlu 1i.. yorumları pozitif ve sürekli etrafa gülücükler saçıyor.. negatif, olumsuz tek1 yorumuna denk gelmedim.. daha fazla onlayn olun ltfn.. neşeniz daim olsun

bir klasik haline gelmiş ‘mahlas hoş geldin’ karşılamamı bayağı sert karşıladı, hatta cezalandırılmam gerektiğini falan yazmıştı.jjssjs ama sonrasında biraz yumuşadı ve bu durumla kendi de goygoy yapmaya başladı. eğlenceli yorumları var; kafa dengi, turşucu ve ana, genç annelerden. sıfırdan bir karşılama yapıp buzları eritelim: hoş geldiniz, mlsch hn<34

Basta o 1lere biraz takılmıştım ben de acikcasi, heralde dedim ağam bizle egleniyir, bu yazi da ne .p
Ama insan zamanla alisip ısınınca basta takildigi seyleri gormemeye basliyor galiba.
Yorumlarini, takipte olusunu hissettirmesini sevdim, daha cok tanima firsati olur mu bilmem ama bu kadari bile tebessüm ettiriyor. İyi ki gelmis : )

Merhaba mlshc hanım, buralara bir daha geleceğim dedim ve geldim, dostlarım bilir ki ben sözümü her zaman tutarım.. ve onca hengame içinde gelip sözlüğüme kendi usulünce yazmışsın, yazdıklarına bir cevap için gelmedim, yazının sonunda söz verdiğim gibi güzel bir şarkı bırakmaya geldim.. ama şunu bilmeni isterim, senin sözlüğüne yazarken de dedim. Ben yaş tahtaya basmam, sevmem ayaklarım ıslansın.. o yüzden insanları gözlem yapar, olayları herkesten dinler, sonra diyeceğimi derim.. neyse bunlar başka konular, umarım iyisin.. son zamanlarda pek çok şikayetçi haline denk geliyorum. Küçük sorunları dile getirme şeklin komik, seviyorum okumayı.. telaşlı hallerin güzel, mesajlara geç cevap verme lütfen, açıkçası en sevmediğim şeydir :)
Hayat tatlı telaşlar ile güzel, herkes için koşturmaca farklı, zaman su gibi akıp geçiyor, mevsimler değişiyor, insanlar gelişiyor ve bu hayatta yaşlanmayan tek şey heyecandır.. o yüzden hayatından heyecan ve güzellik eksik olmasın, güzel enerjin hep sürsün.. iyi kal, yine uğrarız buralara, belki yakın, belki de uzak bir zaman sonra.. bir varız bir yokuz.

Geri