ÜSözlük mlshc

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seviyorum, enerjisini güzel kalbini mizahini şarkılarını ❣️

tatlı geliyor bana uyumlu....
Terazi burcuymuş bidee
öpüyorum canımmm :*

Beğenileri sayesinde dikkatimi çeken ve son zamanlarda yorumlarıyla forumda aktif olan kendi halinde,sempatik değerli 1üye : )

Ahaha harbiden çok iyi 1i
( Bu espriyi Kül beye kaptirmak üzdü ) 🤣

Buraya üye olmamı sağlayan, en zor dönemlerimde beni dinleme ve anlama inceliğinde bulunan kıymetli arkadaşım. Bilmiyorum tanışalı kaç yıl oldu, ama çizgisini ve duruşunu bir kere bile bozmadı.

Onu erkek sandığım için peşimde dolaşıp sebebini öğrenmeye çalıştı shj yani nasıl bi sebep sunabilirim ki.. ben bunları yaşarken benim kız (lari)sözlük konusunu açan kişiymiş.
hiç mi uyarmazsın be gadın….
şimdi de gecegündüz gadın mı diye merak ediyorum neyse şimdi konumuz bu değil.
mslhc Hnm çok hoş biri. onu buraya getirene teşekkür etmek lazım.
Kendi imkanlarıyla bulup geldiysen inanmam mahlas derim skjh
Daha çok tanıma fırsatı bulurum umarım.
enerjisini beğendiğim okumaktan keyif aldığım biri.
Tekrar görüşürüz mlshc hnm💐

Off korktuğum oldu.
Enerjileri Anna hanimciimla uydu😒
Zaten supheleniyodum bi zamandir ama uzun uzun yazismaya basladilar, bu bardagi tasiran son damla oldu 😒
Simdi aralarina gircem diye bussuuruu ugras dur. İs cikti bana ya amaann 🙄

sabah foruma giriyorum 54 tane bildirim hepsine 🤣 atmış. mesajlar da abdulhamid domeninden kalmış falan. nerden bulursun o konuları mesajları bilmem. yazdığımdan bile şüphe ettiğim mesajları bulman hepimizi korkutuyor infon olsun. fakat samimi bir insan olmanı taktir ediyorum. yine de eski mesajlarımı kurcalama sen fndldndn

Adı Melis mi acaba
Melis desem hc ne oluyor dkhfks
İlk görünce nickini çözemedim karışık gelmişti hala daha neyi simgelediğini bilemiyorum .d

Onun dışında yorumlarından gördüğüm kadarıyla sakin, kendi halinde takılan ve güler yüzlü forumun hoş kadınlarından biri 😊

Son düzenleme:
Ara ara birbirimize göz kırpıyoruz , onu daha çok tanıyacağım be eminimkine çok seveceğim 🥰

Geri