Herkes bilir ki, yaş tahtaya basmayı sevmem, dikkatli biriyimdir her zaman.. yeni tanıştık olduğum, olmaya başladığım kişileri gözlemler, sonra diyaloğa geçerim, sözlüklere de iyice emin olduktan sonra yazarım.. mlshc hanım ile ilgili gözlemlerim gayet olumlu, bana fazlasıyla etkileşim veren birisi, genelde kahkaha atıyor, ve bu hoşuma gidiyor. Güldürmeyi severim, gülmeyi de.
İlk başlarda biraz zorbalık gördü, iyi de oldu.. kalan sağlar bizim diyoruz, birçok kişi pes ediyor ve gidiyor, o kaldı.. iyi de oldu.
Orijinal kişileri severim, bana komik gelen bir yazı stili var. Sayı, harf, emoji, çiçek böcek karışık

ama yormuyor. Özellikle '1" sayısını çok verimli kullanıyor.
Sakin bir yapısı var, geçen agresif bir yazısına denk geldim, komik geldi.. böyle sinirlilik mi olur.. karşımda sinirlense gülerim muhtemelen, umarım hep iyi enerjisi olur. Uzaktan uzağa güzel bir iletişim var aramızda, yani öyle herhalde.. öyledir öyle.
Ne yazmış diye okuduğum birisi, görünce boş geçmiyorum. Uyumlu insanları seviyorum, kendi halinde, ortama ayak uyduruyor, buraları da sevdi.. çizgisini hiç bozmaması dileğiyle, her şey gönlünce olsun.. arada uğrarım buralara, bir daha ki sefere bir şarkı ile geleceğim..