ßaşak
Gümüş Üye
Ben buraya gidim kasina kasina aklimdan olurum o ayaklarimi birinin omzuma atmasi gerekir. Kriz ve atak geciririm o mantarlari elleyen o ellerini kirarim :T: dogayla ic ice olun ic ice gecmeyin :s:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzaklarda bi köyAfra neresi orası ??
Rica ederimFotoları görünce bizim yayla geldi aklıma.Paylaşım için teşekkürler
![]()
Evet canim cok keyifliydiHepimizin ihtiyaci olan tek yer. Tadini cikarsaydin bi guzel ki oyle de gorunuyor![]()
Yukaridaki turuncumsu olan mantarlarada kırmızı diyoruz. Cidden cilek mi saka yapiyor olmalısın şjklkjdjKırmızı olanlar mantar değil çilekPP
Hayat sana güzel zaten![]()
Uzaklarda bi köy
Rica ederim
Evet canim cok keyifliydi
Yukaridaki turuncumsu olan mantarlarada kırmızı diyoruz. Cidden cilek mi saka yapiyor olmalısın şjklkjdj
Evet baya serindi ama önlem almistim şjklsHava soguk degil miydi oralarda? Ben bugun dondum da xd
Harika ama kekige denk gelmedim hic :nee:Dag daki o kekik kokusu mukemmeldir
Biliyor musun bu mantarlari hemso? Fazla yok tek tuk zor buldum :asd: kilosu 10 tl istersen alip gonderym :asd:Afra sayın hemşo çağırsana beni benimde canım mantar çekti şimid olmaz kiyolla bana ya fazla varsa
![]()
Ben buraya gidim kasina kasina aklimdan olurum o ayaklarimi birinin omzuma atmasi gerekir. Kriz ve atak geciririm o mantarlari elleyen o ellerini kirarim :T: dogayla ic ice olun ic ice gecmeyin :s:
Teşekkürler :şirine:güzel kareler
Olurr şjkslh mantarlari ben yerim:asd:Ben mantarı sadece pizzanın üstünde yerim pek sevmim çilekleri alabilirim![]()
benim gibi adam bilmez mi hiç ya aşkolsun Afra :p
bu ara herkes toplama derdinde zaten onları ya bizim eniştede toplamış bakalım eşşek değil ya gönderir yani
düşünmen yeterli be hemşocan![]()
Afra farkettim bi domestos al kuvete dök kaynar su icine birak kendini ufak ufak bocekler seni zapt etmistir :T: