Mis gibi dağ havası

Konu sahibi son olarak 2503 gün önce görüldü
Ben buraya gidim kasina kasina aklimdan olurum o ayaklarimi birinin omzuma atmasi gerekir. Kriz ve atak geciririm o mantarlari elleyen o ellerini kirarim :T: dogayla ic ice olun ic ice gecmeyin :s:

Hava soguk degil miydi oralarda? Ben bugun dondum da xd

Dag daki o kekik kokusu mukemmeldir

Afra sayın hemşo çağırsana beni benimde canım mantar çekti şimid olmaz ki:D yolla bana ya fazla varsa:D

Afra neresi orası ??
Uzaklarda bi köy :)
Fotoları görünce bizim yayla geldi aklıma. :) Paylaşım için teşekkürler :)
Rica ederim :)
Hepimizin ihtiyaci olan tek yer. Tadini cikarsaydin bi guzel ki oyle de gorunuyor :)
Evet canim cok keyifliydi :)
Kırmızı olanlar mantar değil çilek :PPP
Hayat sana güzel zaten :D
Yukaridaki turuncumsu olan mantarlarada kırmızı diyoruz. Cidden cilek mi saka yapiyor olmalısın şjklkjdj

Uzaklarda bi köy :)

Rica ederim :)

Evet canim cok keyifliydi :)

Yukaridaki turuncumsu olan mantarlarada kırmızı diyoruz. Cidden cilek mi saka yapiyor olmalısın şjklkjdj

Ben mantarı sadece pizzanın üstünde yerim pek sevmim çilekleri alabilirim :D

Hava soguk degil miydi oralarda? Ben bugun dondum da xd
Evet baya serindi ama önlem almistim şjkls
Dag daki o kekik kokusu mukemmeldir
Harika ama kekige denk gelmedim hic :nee:
Afra sayın hemşo çağırsana beni benimde canım mantar çekti şimid olmaz ki:D yolla bana ya fazla varsa:D
Biliyor musun bu mantarlari hemso? Fazla yok tek tuk zor buldum :asd: kilosu 10 tl istersen alip gonderym :asd:

benim gibi adam bilmez mi hiç ya aşkolsun Afra :p

bu ara herkes toplama derdinde zaten onları ya bizim eniştede toplamış bakalım eşşek değil ya gönderir yani:D

düşünmen yeterli be hemşocan :)

Ben buraya gidim kasina kasina aklimdan olurum o ayaklarimi birinin omzuma atmasi gerekir. Kriz ve atak geciririm o mantarlari elleyen o ellerini kirarim :T: dogayla ic ice olun ic ice gecmeyin :s:

:D Alemsin bildigin gectim:asd:
Teşekkürler :şirine:
Ben mantarı sadece pizzanın üstünde yerim pek sevmim çilekleri alabilirim :D
Olurr şjkslh mantarlari ben yerim:asd:

Afra farkettim bi domestos al kuvete dök kaynar su icine birak kendini ufak ufak bocekler seni zapt etmistir :T:

benim gibi adam bilmez mi hiç ya aşkolsun Afra :p

bu ara herkes toplama derdinde zaten onları ya bizim eniştede toplamış bakalım eşşek değil ya gönderir yani:D

düşünmen yeterli be hemşocan :)

Afiyet olsun ozaman mangalda cok guzel oluyor yaa:benmi:

Afra nerede acaba? En son kendi okulu diye yanlış anaokullarına girmeye çalışıyordu, sonra haber alınamadı zaten.​

Geri