-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belli bir saç traşı,sabit çeteleşmeler,örgütsel müdahaleler söz konusu ortada ciddi bir sosyopatoloji var ve aile her gün örgütsel bir şekilde bok türkler,türkler gebersin temalarıyla tehdit ediliyor ve biz buna tatlı tatlı akran zorbalığı deyip geçeceğiz yani. Hatta gizli kürtçü derneklerin yaptığı gibi suça sürüklenen gariban diyelim max. 5 yıl yesin yazık psikolojisi falan bozulur.Bu cinayete akran zorbalığı dışında anlam yuklemek isteyenler ırkçı faşist ve provokatörden başka hiç bir sıfatı olmayan bir takım cahillerdir ister Kürt isterse Türk olsun hiç farketmez
Buna her platforma zemin hazırlayanlar da dahil...
Tam olarak bunu kastettim birbirini hiç tanımayan ergen yaşta iki çocuk tamamen akran zorbalığı ama sonrasında yaşananlar çekilmek istendiğini nokta o kadar saçma ki ben bu cahillik karşısında sessiz kalmıyorumBelli bir saç traşı,sabit çeteleşmeler,örgütsel müdahaleler söz konusu ortada ciddi bir sosyopatoloji var ve aile her gün örgütsel bir şekilde bok türkler,türkler gebersin temalarıyla tehdit ediliyor ve biz buna tatlı tatlı akran zorbalığı deyip geçeceğiz yani. Hatta gizli kürtçü derneklerin yaptığı gibi suça sürüklenen gariban diyelim max. 5 yıl yesin yazık psikolojisi falan bozulur.
Muhatap olmayayım diyorum ama cahilliğin göz kanatacak düzeyde.
Ortada çok acı bir olay var, bir çocuk yaşamını kaybetti insanî boyutunu gözden kaçırmamak gerekiyor. Hiçbir çocuk böyle bir şiddetin kurbanı olmamalı...Bu cinayete akran zorbalığı dışında anlam yuklemek isteyenler ırkçı faşist ve provokatörden başka hiç bir sıfatı olmayan bir takım cahillerdir ister Kürt isterse Türk olsun hiç farketmez
Buna her platforma zemin hazırlayanlar da dahil...
Tam olarak bunu kastettim birbirini hiç tanımayan ergen yaşta iki çocuk tamamen akran zorbalığı ama sonrasında yaşananlar çekilmek istendiğini nokta o kadar saçma ki ben bu cahillik karşısında sessiz kalmıyorum
Ve bu son olsun birdaha benimle muhattap olma zira Türk bile değilsin ...kraldan çok kralcı![]()
O kadar haklısın ki gerçekten çok üzücü akran zorbalığıdan kastım olay sonrası bu vahşeti siyasallaştırmaya çalışanlar içindi bunu sadece Türkler için de soylememedim Kürtler için de aynı şey geçerli bu her iki tarafında kullanabileceği bir koz değil olmamalıOrtada çok acı bir olay var, bir çocuk yaşamını kaybetti insanî boyutunu gözden kaçırmamak gerekiyor. Hiçbir çocuk böyle bir şiddetin kurbanı olmamalı...
Olayı sadece ‘akran zorbalığı’ olarak tanımlamak..... maalesef gerçeği bütün boyutlarıyla görmekten bizi uzaklaştırıyor. Toplumsal meseleler siyah-beyaz değil zannımca hem bireysel hem yapısal dinamikler ele alınmalı... baktığınız zaman bu yaşta çocukların böyle organize bir şiddetin içine çekilmesi, hangi etnik kimliğe sahip olursa olsun hepimizin yüzleşmesi gereken bir sorun. Kimseyi aklamadan çocukların bu kadar ideolojik kamplaşmaların içine itilmesini de sorgulamak gerekiyor... O yüzden akran zorbalığı diyerek meseleyi basitleştirmeyelim hepimizin daha fazla sağduyuya ve adalet duygusuna ihtiyacı var.
Hoca akran zorbalığı bir tek okulda yada mahallede mi yaşanıyor AllahısenAkran zorbalığı ne olm. Deliye mi yatıyorsunuz. Okulda tostuna mı ısırık atmışlar sanki nedir?
Ha dersin olay Türk Kürt meselesi değil, alenen işlenen cinayete hakim ceza veremiyor, nasıl bir siyasal mesele var altında kim bilir dersen hak veririm.
Ben de sayısalcı olsam “Sedat Peker, Alaattin Çakıcı, Hüseyin Saral nereli?” diye googledan aratırdım hocam. Makul.Nagada güzel anlatmış gurban olduğum @HosgeldinHarunAbi
Adam sözelci çünkü. Ben olsam niye Çorumlu Sinoplu Niğdeli büyük suç örgütleri yok da tas kafa tıraşlı suç örgütleri var diye salak saçma istatistik peşinde koşarım.
Sinoplu muBen de sayısalcı olsam “Sedat Peker, Alaattin Çakıcı, Hüseyin Saral nereli?” diye googledan aratırdım hocam. Makul.