Migros Cumhuriyet sucukları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
hilafet olsaydı şimdi bu sucukları 1-2 akçeye yemiş olacaktık.Yıkılasın Cumhuriyet!
IMG_4581.jpeg

699’a sucuk alırsam ben sucuğu değil sucuk beni yesin ayol…….

Bikaç ay önce arkadaşlarla mangal için almıştık. Kaç paraydı hatırlamıyorum ama tadı gayet güzeldi

geçen migros al diyordu
biraz daha aldım

kendiniz doldurmak dururken.

Kasaptan mı alıyorsun?

Kendim yapıyorum.
Evde değil tabii, bizim kombinedeki ustalara nitratsız ve kaburga kirintidan yaptırıyorum.
Makettekilerin nitrattan ötürü kanserojen olduğu zaten sakli bir bilgi değil fakat sadece bu olsa neyse bir çok kimyasal katıyorlar, kullandıkları et de epey kalitesiz olabiliyor. Özellikle salam ve sosiste elastikiyet için penis kullanan firmalar var.
Egeturk en iyilerinden ama. Sucuğunun histolojik muayenesini yapmıştım:) ağzının tadını biliyorsun.

Son düzenleme:
Kendim yapıyorum.
Evde değil tabii, bizim kombinedeki ustalara nitratsız ve kaburga kirintidan yaptırıyorum.
Makettekilerin nitrattan ötürü kanserojen olduğu zaten sakli bir bilgi değil fakat sadece bu olsa neyse bir çok kimyasal kalıyorlar, kullandıkları et de epey kalitesiz olabiliyor. Özellikle salam ve sosiste elastikiyet için penis kullanan firmalar var.
Egeturk en iyilerinden ama. Sucuğunun histolojik muayenesini yapmıştım:) ağzının tadını biliyorsun.
Çok yetenekli birisin Nyc, takdir ediyorum gerçekten.
Egetürk TR'de satılmadığı için belli başlı şarküterilerde fahiş fiyatlara bulabiliyorum maalesef. Fakat çok lezzetli bir sucuk. Zaten kaliteli ve TR standartlarının üzerinde üretim kriterleri olan bir firma.

Geri