Migren için ne iyi gelir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Migren için ne yapılır?
Migren için ne yapmak gerekir?
Migren için ne yapılmalı?
Migren için ne yemeli?
Migren için ne yenmeli?
Migren icin ne yapmaliyiz?
Migren icin ne yapmak lazim?

Bazen migren tutuyor. Şiddetli baş ağrısı çekiyorum. O zamanlarda ne yapabilirim. En azından agrinin siddetini azaltabilmek için¿

Evet, migren ilacı . Şiddetli ağrılar için iyi geliyor ki Doktor da verirken ağrı çok fazla olmadikça alma demisti.
Kullandığım kadarı ile baya azaltıyor ağrıyı en azından bende öyle idi.

Bana karanlık, gürültü ve sesten uzak, ışıksız bir odada uyumamı tavsiye ettiler hep. İlaç kullanmayı çok sevmiyorum; ama bazen delirtiyor resmen. Teşekkürler. :cici:

Bana karanlık, gürültü ve sesten uzak, ışıksız bir odada uyumamı tavsiye ettiler hep. İlaç kullanmayı çok sevmiyorum; ama bazen delirtiyor resmen. Teşekkürler. :cici:

Aynen zaten migrenin anlaşılması da dikkat edilmesi gereken şeyler de dediğin şeyler.
Dedigim gibi Migrex zaten yoğun agrilarda veriliyor aklında dursun işte. Geçmiş olsun.

doktor söylemden ilaç alma derim ... tek çaremiz var karanlık ve sessiz oda :(

hic denemedim ama guzel souk dus almak iyi gele bilir

kahve çikolata baş ağrısını artırır

evet she wolf doğru diyo soğuk duş ya da sadece başını soğk suya tut

Böyle yataklara düşene kadar ne ilaç alıyorum ne de doktora gidiyorum. En son iki sene önce gittim hastahane, doktor vs vs. :D
Kahveyi refluden dolayı içme demişti doktor. Soğuk duşu bilmem de başıma buz koyuyorum, nispeten iyi geliyor.
Bi de yorganı kafana kadar çekip uyuyunca da bayağı iyi geliyordu; ama bu sıcakta olmaz o. .d
Kahve deneyeceğim. Teşekkürler önerileriniz için.

Lethe alkolü azalt, sigarayı bırak, nargileni çöpe at biraz iyi gelir ama esrar ve kumardanda uzak durman lazım bi müddet :p

bu işin doğrusunu tabiiki doktorlar bizlerden daha iyi bilir
kafana göre ilaç vs kullanmak pek mantıklı değil
aynı sıkıntıyı yaşamış birisi olarak nacizane tavsiyem
kafana birşey takma fazla stres ve sıkıntıya girme yani kafan rahat olsun
bitkisel çaylar yani papatla ada çayı gibi çayler iyi gelmekte ayrıca ağrı gelmeden önce
migren bandı biraz fayda sağlıyor eczanelerde var pahalı birşeyde değil.

Geri