Mevlana'nın Türk milletine bakışı.

Konu sahibi son olarak 81 gün önce görüldü
Dediğin gibi, Alman'dan çok Almancısın.
Gene yazdığımı anlayamamışsın. Doğal, asimile olan bir Pontos olarak inatçılık var sende. Buradaki özgürlüğü, s osyal devleti, iş imkanlarını, hukuku,..... sırf bakın asimile olmadım diye inkar mı edeyim. Burası o kadar rahat ki senin yandaş AKP'liler dahi övüyorlar, dünyanın kıskandığı şahsım devletine geri dönmüyorlar,.....

Gene yazdığımı anlayamamışsın. Doğal, asimile olan bir Pontos olarak inatçılık var sende. Buradaki özgürlüğü, s osyal devleti, iş imkanlarını, hukuku,..... sırf bakın asimile olmadım diye inkar mı edeyim. Burası o kadar rahat ki senin yandaş AKP'liler dahi övüyorlar, dünyanın kıskandığı şahsım devletine geri dönmüyorlar,.....
Bi selfi at'ta görelim oranın rahatlığını.

Bi selfi at'ta görelim oranın rahatlığını.
İnternet ortamında yaşıyorsun @ismail89 canın istiyorsa canlı bile takip edebilirsin.
Milyonlarca Suriyelinin o kadar rahat ve refah içerisinde yaşadıkları Türkiye'yi hayatları pahasına terk edip Almanya'ya gelmek istemeleri yetmiyormu?
Yok yetmiyor diyorsan Kapıkule'ye git yazın görürsün istediğin her şeyi.

İnternet ortamında yaşıyorsun @ismail89 canın istiyorsa canlı bile takip edebilirsin.
Milyonlarca Suriyelinin o kadar rahat ve refah içerisinde yaşadıkları Türkiye'yi hayatları pahasına terk edip Almanya'ya gelmek istemeleri yetmiyormu?
Yok yetmiyor diyorsan Kapıkule'ye git yazın görürsün istediğin her şeyi.
Kapıkule neresi? Almanya neresi? At işte bir selfi, görelim o sefil hayatını.

Tayyip ne diyor ben gürcüyüm şimdi Türk milliyetçisi oldu anlayacağınız Türkiye’nin yarısından fazlası türk değil

türkiye'de çokları kendi kökenini biliyor, bilmiyoruz diyenlerin çoğu salağa yatıyor birazı da gerçekten bilmiyor.
ben karadenizliyim ve herkesin menşei pek ala biliniyor ama bizim oralarda hiç etnik sorun yaşanmıyor.

Geri