Mesele Kurban Eti Değil ki

Konu sahibi son olarak 3024 gün önce görüldü
Mesele kurban eti değil ki;
Verirken karşındakine;
"Seni unutmadım" demek
Sen benim için önemlisin,
Açsan tok olamam demek.

Kurban etleşmek değil ki;
Kurban dertleşmek.
Derdi olan insana
Derdin derdimdir demek...

Bedirhan Gökçe

memet ali alabora terk bir şiir olmuş. "mesele kurban eti değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı?" :p

memet ali alabora terk bir şiir olmuş. "mesele kurban eti değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı?" :p

Herkes fikirlerini paylaşmak duygularını anlatmak için bir yol tutturmuş,
Bedirhan Gökçe'de şiirle anlatmış düşüncesini, saygı duymak gerekir,
İyi geceler :o

Bugün kimi aç insanların ve yaklaşık 20 evin karnını kurban etiyle doydurdum ya Allah'a şükürler olsun EVET MESELE ET DEĞİL Kİ :cici:

çok dogru sözleri olan bir şiir yazmış mesela et değil gerçekten paylaşmak çok çok önemli belkide bayramlar bu yüzden vardır çevremizdeki insanları hatırlamamız için vardır şükürler olsun ki bu bayram sayesine evime et girdi...Şükürler olsun ki gelen insanlarla evim bereket doldu :)
paylaşım için teşekkürler balım :*

Bugün kimi aç insanların ve yaklaşık 20 evin karnını kurban etiyle doydurdum ya Allah'a şükürler olsun EVET MESELE ET DEĞİL Kİ :cici:

Allah kabul etsin :) Zira müslümanların verdiğin et , zekat , fitre fakir insanların karnını doyuruyor (:
Burger king , dominostaki etler gökten yağıyor o yüzden bazı insanlar sabahtan akşama kadar oralarda takılırlar , sofrasına bir lokma ekmeği olmayan insanı anlamazlar :icon_wink:

Allah kabul etsin :) Zira müslümanların verdiğin et , zekat , fitre fakir insanların karnını doyuruyor (:
Burger king , dominostaki etler gökten yağıyor o yüzden bazı insanlar sabahtan akşama kadar oralarda takılırlar , sofrasına bir lokma ekmeği olmayan insanı anlamazlar :icon_wink:

Kurban kesmeme tek sebep budur Allah yukarda bana kalan tek pişirimlik olsun yeter, her sene bunu yapmaktan asla vazgeçmedim, geçmicem de Allah'n verdiği nimete ve güce şükürler olsun (:

kun fe yekûn :cici:

Kurban kesmeme tek sebep budur Allah yukarda bana kalan tek pişirimlik olsun yeter, her sene bunu yapmaktan asla vazgeçmedim, geçmicem de Allah'n verdiği nimete ve güce şükürler olsun (:

kun fe yekûn :cici:

ALLAH bizede nasip etsin :) çok çok önemli birşey sevabı olsun insan sevindirdigini bilmek insanı bi rahatlatıyor vicdanen temizliyor

Geri