Hoş geldiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adama bak adama..... 25. kare tekniği uyguluyo bilinç altımıza..... mahlasından dolayı bilmem ne olmuş..... mahlas..... 100 farklı kişi olarak foruma geldin hiç birini doğru analiz edemiyosun...... ekşi sözlük yazarları imzasına özlü söz yazmak gibi bir kekoluk yapar mı..... hayır twit linki vermiş o da özlü söz...... ekşi sözlük yazarları haftanın 4 gününü yurtdışında geçiren, elit insanlar..... bulup üye olacakları en son yer burası........
Ekşi zaten otisabi'nin oldugu prime doneminde degil haci. Orasida foruma donusmusadama bak adama..... 25. kare tekniği uyguluyo bilinç altımıza..... mahlasından dolayı bilmem ne olmuş..... mahlas..... 100 farklı kişi olarak foruma geldin hiç birini doğru analiz edemiyosun...... ekşi sözlük yazarları imzasına özlü söz yazmak gibi bir kekoluk yapar mı..... hayır twit linki vermiş o da özlü söz...... ekşi sözlük yazarları haftanın 4 gününü yurtdışında geçiren, elit insanlar..... bulup üye olacakları en son yer burası........
Ustad,farkli kullanici adlari.Fakat bu konu cok uzadi.Eksi ye uye olmak veya yazar olmak inanin zor degil.Yada ovunelecek bir tarafi da yok zannimca.Ben neredeyse 8 aydir entry girmeden bakinip cikiyordum.Neden kimse size inanmıyor @Frithjof Schuon? Bir açıklamanız var mı bu konuda?
Ekşi'de de aynı ismi mi kullanıyorsunuz?
Tesekkurler hocam. Siz de hos geldiniz. :Merhaba. iyi forumlar.
Neyse artık başka başlıkkarda görürüz sizi.Ustad,farkli kullanici adlari.Fakat bu konu cok uzadi.Eksi ye uye olmak veya yazar olmak inanin zor degil.Yada ovunelecek bir tarafi da yok zannimca.Ben neredeyse 8 aydir entry girmeden bakinip cikiyordum.
Arkadas zaten yukarida vurgulamis "forumdan farki kalmadi" diye bence cok da hakli.
Yani neye inanip,inanmamak size kalmis.Benim zaten kimseyi inandirmak gibi bir amacim yok.Fakat ben olsam sizin yeriniz de ne kimseye inanirdim,ne de kimseye guvenirdim. : )
Bir multi asla kendi çarında kurduğu cümleleri, kullandığı kelimeleri kullanmaz. Daha öğreneceğin çok şey var yavru kurtBakın kilit kelimeler
Lakin
Üstad.
Eğer senin dediğin gibi olsaydı bin tane nickle değil aldığı diğer Multi ile devam ederdi. Yazı ve ifade analizin zayıf otur sıfır SjssjBir multi asla kendi çarında kurduğu cümleleri, kullandığı kelimeleri kullanmaz. Daha öğreneceğin çok şey var yavru kurt
melnur kacırılmıs arkadaslar random gülmüs???Size hak veriyorum, ne zaman girsem ve okusam devamlı argo ve bel altı cümleler görüyorum akdkfjl