Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tanrı olduğunu iddia etmedim ancak ben kanıta bakarım yoksa sağdan soldan uydurma şeylere ya da komplo teorilerine prim vermem.Bilim tanrı değil Lefty hnm
Tanrı olduğunu iddia etmedim ancak ben kanıta bakarım yoksa sağdan soldan uydurma şeylere ya da komplo teorilerine prim vermem.
Okuduğunuz bilimsel yazıların ortalama yüzde kaçının kanitina ulaştınız?
Kanıta dayalı olmayan bilimsel makale olur mu?
Örnek verirsen ona göre cevap vereyim.
Özel bir yazı türü belirtmedim, yazı dedim direkt.
Haber de bolabilir, söyleşi olabilir, bir kanal da olabilir. Bir Prof. konuşunca tatmin olmuyor, makalesi varmış mi diye bakıyorsunuz?
Anladım.
Valla bilim dediğin teknolojiden ibaret. Yoksa tıbbın bir bok yaptığı yok. Gözle görülen seylerde tıp var. ki orada bilim de yok zaten zanaat var. Kolun kırılırsa çok güzel tamir ederler. Ama lösemi olursan bye bye love.. by by happiness..
E o kadar da bilim var tabiTıbbın bir şey yaptığı yok ise sen ne yapıyorsun bu durumda? Hastalarına nasıl bir tedavi uyguluyorsun?
Yahu nedir bu bilime karşı şüphe? En güvenilir alanda şüphe içindesiniz ancak neden?
climax kime bulaştığını bilmiyor.
Yahu ben bilimadamıyım. Nasıl bilime karşı olabilirim. Benim öfkem kendime. Tıptaki gelişmeler son 50 yıldır teknolojinin gerisinde. Kaldı ki mevcut tıbbi gelişmeler teknoloji sayesinde. Misal MR'ın bulunması bizim MS tanı koymanızı kolaylaştırdı. Onlar görevini yaptı cihazı geliştirdi. Biz görevimizi yapıp MS'de etkin tedaviye ulaşamadık. Hadi onu boşver nasıl oluştuğunu bile anlayamadık. Biz malız ve bu benim zoruma gidiyor.climax kime bulaştığını bilmiyor.
Seni sorgu odasında polis VS yapsalar yemin ederim 3.dakika da pes eder mahkumKime ne zararım varsa artık... Kendi halimde bir üyeyim.![]()