Mc Donald’s Patates dürümü menüsü

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çiğ köfte yerim. Buna bu kadar para vermem ben.

ilkokuldayken ne güzeldi 1.5 tl'ye patates ekmek, 1.75 tl'ye de hem patates hem sosis koklatılmış ekmek yerdik. bütün bunlar yetmemiş gibi bi de okulumuz aşırı havalı bir devlet okulu olduğu için ''çılgın enişte'' adıyla yeni bir ürün piyasaya sürmüştü. bütün şarküterinin içine basıldığı, ketçap ve mayonezin asla korka korka sıkılmadığı o eşsiz lezzet. yarabbilalesido. yanlış zamana denk geldik falan diyoruz da çocukluğumuzun denk geldiği döneme şükredelim en iyisi.

dominos'ta da "dört köşe pizza" diye satılan bi pizza gördüm, mini boy falan dememek için böyle bi isim uydurmuşlar herhalde, pide misali ince uzun yapmışlar, fiyatı da 55 tl'ydi yanlış görmediysem. zincir restoranlar bile beli kırılan ekonominin olumsuz etkilerini bir şekilde aşmak için fakir menülerine ihtiyaç duyar hale geldi; çünkü onlar da biliyor ki "küçük boy" diye 115 liraya sattığın pizzayı kimse gelip yemez bu şartlarda. yazık.

Küçükken Mersin de gitmiştim, oyun alanı felan vardı çok hoşuma gitmişti. Hep Elazığ da da açılsın isterdim. 20 sene geçti her seferinde (söylenilene göre) nüfus az o yüzden açamayız,belli bir nüfusun üstünde ki yerlerde açabiliriz diyorlarmış.

Tam nüfus artıyo açılacak derken deprem oluyo millet elazığ ı terk ediyor nüfus azalıyor. Açmayın la bu saatten sonra s.tirin gidin.

yakında tek lavaşı 20 tl ye satarlar aç menüsü diye

Yok buna para verilmez..
Yok bunu yiyenin kendine saygısı yoktur..

Akadasim hiç mi ekmek arası patates kızartması yemediniz siz. Ayıp lan

avrupadaa 5 birim paraya bigmac bol etli bol malzemeli yiyen gurbetci bunediodur kesin xf

Hayir ekmek arasi patates yemedim tohtor

+ eminim senin o yedigin ile bunun arasindaa $ vardir. Sanki cok guzel birseyi guzel bir fiyata satiyorms gibi

Geri