Max Payne 3 Çalışmayı Durdurdu Hatası, Max Payne 3 Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
max payne 3 çalışmayı durdurdu hatası, max payne 3 çalışmayı durdurdu sorunu, max payne 3 çalışmayı durdurdu hatası çözümü, max payne 3 çalışmayı durdurdu, max payne 3 çalışmayı durdurdu sorunu çözümü, max payne 3 çalışmayı durdurdu problemi, max payne 3 çalışmayı durdurdu çözümü, max payne 3 çalışmayı durdurdu hatası çözümü resimli anlatım, max payne 3 çalışmayı durdurdu sorununa çözüm, max payne 3 sorunu çözüm, max payne 3 çalışmayı durduruyor

24945.jpg

Öncelikle DirextX, Ekran kartı, C++, Netframework işletim sisteminize göre service pack uygulamalarının tam ve güncel olduğunu varsayarak, aşşağıda maddeler halinde verdiğim çözümlerden biri, elbette sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır.

1. i5 veya i7 işlemci kullanıyorsanız, çekirdek düşürme işlemi yapmayı deneyin. Bunu, oyun açıkken (ctrl+alt+delete) yaparak windows görev yöneticisi açıp, işlemler sekmesinden maxpayne3.exe işlemini bulup sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla yapın. karşınıza işlemcinize göre çekirdek sayınızı 4 ise 2'e düşürecek.

2. Hangi ekran kartını kullanıyorsanız, kontrol paneline girerek oyunun .exe'sini ekleyip ardından yüksek performans kısmını seçmeyi deneyin.

3. Veri yürütmesi engellemesi bölümüne oyunun .exe'sini ekleyip oyunu açmayı deneyin.

4. Oyunun uyumluluk sekmesinden, ayarlar bölümünde bulunan, masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip oyunu açmayı deneyin.

5. Oyunu farklı bir sürüceye kurun.

6. Başlat / Çalıştır komutuna Services.msc yazın. Çıkan pencerede Windows Defender'ı bulun sağ tıkla Özellikler de Başlangıç Türü Elle yazar onu devre dışı bırakın.

Lisedeyken ne oynardım şu oyunu
Max Payne çalışmayı neden durdurur diyenler için kesin çözüm.

Geri