Mauro Icardi'den 23 Nisan paylaşımı ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa göndermesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Mauro Icardi'den 23 Nisan paylaşımı ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa göndermesi

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle Türkçe paylaşım yaptı. Arjantinli yıldızın paylaşımındaki Fenerbahçe detayı dikkat çekti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'den Türkçe paylaşım geldi. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözüyle paylaşım yapan Arjantinli yıldız, çocuklarla çekildiği fotoğrafları ekledi.

Icardi, kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan paylaşımına "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğünü yetiştirmek hepimizin görevidir. Mustafa Kemal Atatürk" notunu ekledi.

Öte yandan 31 yaşındaki santrfor, çocuklarla olan fotoğraflara Süper Kupa maçına çıkan Fenerbahçe U 19 takımının olduğu bir kareyi de ekledi.

Kaynak

1713876076727-c-90-ec-07-b-cbef-4531-bda-0-f-54-f-0-e-678-b-10.jpg

Profesyonel bir futbolcunun uğraştığı işlere bakınca taraftara da şaşırmamak gerekiyor.:)

19 Mayıs'ta çok özlediğin Fenerbahçe oyuncularına ve özellikle Dzeko'ya kavuşacaksın Icardi, merak etme!

Profesyonel bir futbolcunun uğraştığı işlere bakınca taraftara da şaşırmamak gerekiyor.:)

19 Mayıs'ta çok özlediğin Fenerbahçe oyuncularına ve özellikle Dzeko'ya kavuşacaksın Icardi, merak etme!
U19 takım oyuncularını bile unutmaması bence alkışı hak ediyor. kalbi çok büyük.

728xauto.jpg

Bu resimde vardı. Eklemeyi unutmuşsun :D

En sevdiğim sloganımız şu ;

“Galatasaray bir his takımıdır.”

Hagi, Elmander, Gomis, Podolski , Melo ve daha nicelerine bir yenisi daha eklendi

Yiğidim benim.

Benim aklım hala şu çocukta. Hem Urfa’da, hem konferans maçında ağlattıkları yetmediği gibi Sivas beraberliği ile zehir bir bayram yaşattılar. Çocuk 1 hafta içinde 10 yıl yaşlanmıştır eminim : dd İleride sağlık sorunu olarak “Fenerbahçeliyim” diye belirtirse tutarlı olur : ddd

Geri