Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elazığ da onu da erkek tarafına iteliyor.Nişan kız tarafına ait onlar düşünsün
Aa nişanımı anlatmış Nilüm :p gerçi benimkinde biraz eş dost vardı.Isteme olur aile tanismasi filan, bi sonraki adim soz nisan bir arada olur, bahcede her iki aile icin sofralar hazirlanir, yenilir icilir gulunur,kaynasilir, gidilir bitti gitti. Dugun gibi nisanlara karsiyim.
Aile arasında ve yakın birkaç arkadaşla aile arasında bir nişan töreni ve sonra bir restaurantta bir yemek belki. Biz böyle yaptık ve çok şık çok sade oldu. Bence böyle işler, çok detay, kafada gereksiz yük oluşturuyor. En azından benim kafama. Değerli kafamı bu tarz detaylara boğmak istemedim. O yüzden ne kadar sade, o kadar iyi. Nikah işleri için de böyle düşünüyorum. Benim yirmili yaşlarımdan beri fikrim bu yönde ve bu fikrimi yıllar da değiştirmedi.
"bir kere yapıyoruz, bir daha mı yapacağız" kafası şu yazdıklarını anlamıyor işte. Kendilerinden, yeni kuracakları aileden çok elalem ne der diyenlerin evliliğinde de sevgi, saygı, mutluluğun çok uzun süreceğini düşünmüyorum.Mesela masraftan kaçınmak değil. Masrafın gereksizliği. Cebinden para çıkmayan tarafın konuşması kolay.
Tabii ki nişan da bir anıdır, hoş bir anı olarak bir seremoni icra edilebilir. Ama lüzumsuz para harcamak?
Buna harcayacağınız para ile balayı tatilinizi uzatın, ikinci bir tatil planlayın, evinize sevdiğiniz bir alet alın ne bileyim en kötü altın alın kenara koyun, bir zaman gelir satar bir şeyler alırsınız.
Instagrama iki fotoğraf koyacam, biraz sağa sola şov yapacam diye zırvalamak manasız.