Masa Başındaki Erkekler Nasıl Zayıflayabilir?

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Masa başında hareketsiz olarak çalışmak zorunda kalan erkeklerin yapacağı bazı basit hareketler var. Bunların başında derin nefes alarak karnınızı germek şeklinde. Ve karnınızı içinize çekip 5 saniye sayıp tekrar vermek gerekir.
Bunu yürürken de koridorda da yapabilirsiniz. Bu karın germe bırakma hareketi önemli. Ellerini belinin arkasına koyup ve sandalyeye yaslayarak elini arkaya doğru sıkıştırma hareketi yapılmalı. Burada karın ve bel kasları güçlenecektir.Bel fıtığındanda koruyacaktır.
masabasi-150x150.jpg
Karın kaslarını da kuvvetlendirecektir. Aynı hareketin duvarda yapılması. Yine elleri belinin arkasında çukuru kaplar tarzda derin nefes alıp ayak parmağından yükselip ıkınarak duvara doğru ayağı , dizi ve karnıyla esas beliyle duvarı itmesi. Duvarı iterkende elinin o boşluğu doldurması nedeniyle eliyle sıkıştırmasıdır. Ama esas burda ki hareket karın ve bel kaslarını kuvvetlendirmektir.

Ben bu masada zayıflarım. Bakım bu masa, afedersiniz de 1.50'lere uygun yapılmış. 88 santim masa mı olur ya?

Kreşe mi geldik hani kız çocukları nerede hamur oynardık!

Kambur oldum elimi kolumu koyacağım diye. Sigaranın külünü küllüğe atmak için eğiliyorum.

Bu masa, egzersiz yaptırarak zayıflatır. Füf 1 füf 2 füf 3.

Masa başı arkadaşı edinirse masa da sorun olmaz 🤣

onu bunu bilmem de oturmaktan zamanla koltuğun şeklini alıp düzleşiyor. squat yapmak lazım.

Fast foodu bırakın.

erkeklerin zayıflamak gibi seyleri pek dert ettiklerini düşünmüyorum

malumunuz masa başında da çalıştım
zor ya

Geri