A
aXi
Guest
Tüm yeşillikleri yıkayıp süzgece alın. Kağıt havlu ile fazla sularını hafifçe alın. Marulu incecik kıyıp derin bir kaseye alın. Nane, maydanoz ve dereotunu elinizle yapraklarından tek tek koparıp kaseye ilave edin. Aynı şekilde kekik ve biberiyeyi de dalından ters olarak tutup çekerek küçük yapraklarını koparıp salataya ekleyin. Nar ekşisi, zeytinyağı ve tuzu ekleyip karıştırın ve servis tabağına aktarın.
MALZEMELER
• 1 kıvırcık marul
• Bir demet roka
• Bir demet taze nane
• Yarım demet maydanoz
• Yarım demet dereotu
• 4-5 dal taze biberiye
• 4-5 dal taze kekik
• Bir tatlı kaşığı nar ekşisi
• Yeteri kadar zeytinyağı ve tuz
MALZEMELER
• 1 kıvırcık marul
• Bir demet roka
• Bir demet taze nane
• Yarım demet maydanoz
• Yarım demet dereotu
• 4-5 dal taze biberiye
• 4-5 dal taze kekik
• Bir tatlı kaşığı nar ekşisi
• Yeteri kadar zeytinyağı ve tuz