W
Elmas Üye
Pastami gormek ister misiniz ?.......
Kabus gibi hahaha
Kabus gibi hahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 tane yarısmada yine benim pastam vardi o yada karamurat islak kek yani kekli bisiler vardiBizim yarışmada kim birinci olmuştu ilk düzenlediğimizde..
Ben kendi elimle actigim baklava ile katilmıstim plesk bey ama siz hazir siparisinizle katılmiştınız hanison şampiyon hazır baklavayla katılmıştı diye hatırlıyorum : )
Evet bizim ilk yarışma öyleydi adım adım resimler atılmıştı..Umarım sadece hazır tabak koymazlar resim olarak
3 4 tane resim koyarlar ki gercekten emek verdiklerine inanmamiz gerek yoksa oy vermem o yemegi yaptigina dair veya tatliyi kanitlamasi lazim sadece bitmis tabak resmi istemiyoruz
Ben seni görmek istiyorum..@Larien ve @Anna Karenina sizleri görebilecek miyiz bu kez?.....
Marifetliyim fEkat yemek konusunda değil.....Ben seni görmek istiyorum..
Aynen eşim ile hazır bekliyoruz yenilmek için..Ramazan ramazan iftar üstüne iyi gider be![]()
Büyük bi bomba daha gelicek bugünAynen eşim ile hazır bekliyoruz yenilmek için..
bende senin kekine tıklamıştım .phjsdhsj ben nef'in brownisine vermiştim, çünkü annemnkine benziyordu ühü.