“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 4

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdiden katilan herkese basarilar.
@ZeL katilacaksan pancar corbasi olmasin cigerim yemegin.

Üzdün :(
Seninle de yarışma bitene kadar görüşmek istemiyorum,Arif de hiç bi fırsatı kaçırmıyo.
Ben sabah yaptığım biraz hamur işi, biraz keyif, fazlasıyla pratik bir kahvaltı ürünüyle katılacağım. Birazdan görseli atarım...

8929B630-E963-42C4-AE62-3F07FA0D4641.jpegBirinci olmak için bir engel yok kanımca

Öncelikle zor koşullar altında tek başına yaşadığımı vurgulamak isterim. Bilirsiniz, yalnız yaşamak zor, sürekli hayatınızı idame ettirmek durumundasınız. Bazen sadece mısır gevreği, bazen sadece bir simit yiyerek kahvaltıyı keyifle yapamadan işe gittiğimiz çok günümüz oluyor :/ Bundan dolayı Pazar kahvaltılarına keyifle yaklaşıyorum. Sürekli yeni yeni şeyler deniyorum. Bu pazar günü ise biraz hamur işi, biraz keyif, fazlasıyla pratik bir kahvaltısıyla yani krepimsi pişiyle geçiştirdim.

Dışı nar gibi kızarırken içinde kullanılan maydanoz, dere otu ve bir tutam yeşil soğan insanın kendisini sevimli hissetmesini sağlıyor. Ayrıca görseli desteklemek için her Pazar yaptığım klasik rutinim olan "Son baskı & IRC Forumları" haberleriyle jüriye bağlılığımı göstermek istedim. Bu pazar ana sayfanın sol alt kısmına görebileceğiniz gibi avatarını Demet Akalın yapan son ŞAMPİYON var.

Çünkü şampiyonluk yolu şampiyondan geçer diyor makalesinde Melodram hanım...

Eserimin adıysa Irc'nin Gizli Dünyası...

marf.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri