Manifest konserine soruşturma açıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen Manifest konserine soruşturma açıldı. Grup hakkında “hayasızca hareketler” ve “teşhircilik” suçlarından resen soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Küçükçiftlik Park’ta Manifest Grubu’nun konserindeki dans ve gösteriler nedeniyle “Hayasızca Hareketler” ve “Teşhircilik” suçlarından resen soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Başsavcılık açıklamasında şöyle denildi:
Toplumun sahip bulunduğu ortak edep (ar ve haya) duygularının ihlâli ve incitilmesi, edep ve ahlâk temizliğine, toplum kültürünün önemli bir kısmını oluşturan edep, iffet, ar ve haya duyguları, edep törelerine saldırı niteliği taşıyan, çocukları ve gençlerin bu duygularına zarar verip olumsuz etkileyici nitelikte olan eylem ve hareketlerde bulunduklarının tespit edilmesi üzerine…”

Erzurum konseri de iptal edilmişti​

Türkiye turnesinin bir parçası olarak Erzurum’da sahneye çıkacak olan Manifest, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, grubun sahne kıyafetlerini gerekçe göstererek konseri iptal etti.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, altı kişilik grubun tercih ettiği sahne kostümleri belediye tarafından uygun bulunmadı. Yerel yönetim, bu gerekçeyle etkinliğe izin vermedi.

Bu ülkenin başka derdi yokmu acaba

twerk yaptığı için soruşturma açılan kadınlar.. başka ülkede gerçekten yaşayamam

Yani şimdi Hadise 'ye ses çıkarmayıp bu gencecik kızlara soruşturma açmak biraz hayasizlik olmuş genç bunlar ablalarini örnek alıyorlar yani

KoIAba4.md.jpg

Küçükçiftlik Park'ta konser veren Manifest grubunun konserinde +18 konserdeki danslardan sonra "Hayasızca Hareketler" ve "Teşhircilik" suçundan soruşturma açıldı.

Küçükçiftlik Park Manifest grubunun düzenlediği +18 konserdeki danslardan sonra "Hayasızca Hareketler" ve "Teşhircilik" suçundan soruşturma açıldı.

Başsavcılık açıklamasında “toplumun sahip bulunduğu ortak edep (ar ve haya) duygularının ihlâli ve incitilmesi, edep ve ahlâk temizliğine, toplum kültürünün önemli bir kısmını oluşturan edep, iffet, ar ve haya duyguları, edep törelerine saldırı niteliği taşıyan, çocukları ve gençlerin bu duygularına zarar verip olumsuz etkileyici nitelikte olan eylem ve hareketlerde bulunduklarının tespit edilmesi üzerine” ifadelerini kullandı.

KAYNAK

Bu ne abi? Sahnede yaptıkları hareketler, sahne kostümleri falan çok aşırıya kaçılmış. Harbiden zıvanadan çıktık iyice. Bu konserlere ailecek gidenler var. Çocuklar bu tiplere özeniyor birde. Hani dedim yoktur bişey , soruşturma açılması gereksizdir diye ama pusholder'in paylaştığı o kısa videodan sonra soruşturulsun tabi ya dedim. Jartiyer midir nedir ona benzer kıyafetler, erotik danslar ? Hani müzik ? Hani sanat ? Hani sanatçı ?

kılık kıyafeti, hareketleri tartışılır da bu nasıl bir nefret. şu tiplerin çıkıp başka konularda iki laf ettiğini göremeyiz.

Gruptaki kızların yaşları çok küçük, hareketleri kıyafetleri fazla abartılı. Üstelik dinleyici kitlesi çoğunlukla çocuklardan oluşuyor o yüzden bu kadar tepki aldılar. +18 diye ibare koymuşlar bide, Tolga Akış bunun olacağını çok net biliyordu yaktı kızların başını.

Gruptaki kızların yaşları çok küçük, hareketleri kıyafetleri fazla abartılı. Üstelik dinleyici kitlesi çoğunlukla çocuklardan oluşuyor o yüzden bu kadar tepki aldılar. +18 diye ibare koymuşlar bide, Tolga Akış bunun olacağını çok net biliyordu yaktı kızların başını.
Benim kız dinliyor bir de @HosgeldinHarunAbi var tabi kjkjjhkh

Hepsi grubundan sonra yeniden kadın pop grubu kuruldu ne güzel dedik ama bunlar tırt çıktı.

Olm biz kucuk ciftlik park'ta mayhem konserine vader konserine giderdik.
Manifest ne yav
Ben isin bu kismindayim

Geri