Madonna'nın Hayatı Film Oluyor

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

“Madonna”nın Hayatı Film Oluyor

Filmde ismin gençliğini kızı Lourdes Leon canlandıracak.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna’nın hayatı, “Material Girl” ismini taşıyacak biyografi filmiyle ekranlara gelecek.

1980’lerden beri “Popun Kraliçesi” olarak anılan dünyaca ünlü isim Madonna‘nın hayatı filmi oluyor. 63 yaşındaki şarkıcının gençliğini filmde kızı Lourdes Leon canlandıracak. Material Girl ismini taşıyacak biyografi filmini Madonna kendisi yönetecek. Filmin senaryosunu ise yıldız isim, Diablo Cody ile birlikte kaleme alacak.

Universal Pictures çatısı altında çekilecek Material Girl filminin yapımcıları arasında Amy Pascal, Sara Zambreno ve Guy Oseary yer alıyor. Hayranlar tarafından merakla beklenen film, Madonna’nın Katolik bir ailede yetiştirilmesinin ardından New York’a taşınmasıyla kariyerinin yükselmesini konu alacak.

Madonna, film hakkında önceden şunları söylemişti: “Bir sanatçı, müzisyen, dansçı ve bir insan olarak hayatın beni bu dünyada yoluna koymaya çalıştığı inanılmaz yolculuğu anlatmak istiyorum. Filmin odak noktası hep müzik olacak. Müzik benim yola devam etmemi, sanat hayatta kalmamı sağladı. Anlatılmamış ve ilham verici çok fazla hikaye var ve bunları benden daha iyi kim anlatabilir Hayatımın iniş ve çıkışlarını sesim ve vizyonumla paylaşmak çok önemli.”

Lourdes-Leon-edited.jpg

Geri