Maden Suyu İle Zayıflama

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 641 gün önce görüldü
--Soda değil.. dikkat edin maden suyu.
--Son iki haftadır Kızılay Maden Suyu ile zayıflıyorum. Hem de çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
--Kızılay Maden Suyunu bir bardağa döküp yarım limonu üzerine sıkıyorum.
--Günde ortalama 5-10 şişe maden suyu tüketiyorum şu anda.
--Maden sularının fiyatları da ucuz. 6 şişesi 2.5 TL falan.
--Yani günde 2.5 TL, ayda (limon dahil) 80-100 TL harcayarak 3 ayda 15 kilo rahatlıkla verebilirsiniz.
--Üstelik aç kalmıyorsunuz, sizi sürekli tok tutuyor. Sürekli sıvı almak vücudunuzu da çok rahatlatıyor.
--Ben iki haftada 3 kilo kadar verdim bu sayede. Yüzümde belirgin bir incelme oldu. Bir de kot pantolon satın alırken, bedenimin 1-2 beden inceldiğini keşfettim. Normalde kot almak sıkıntı olur bizim için ama 2 haftada büyük değişiklik oldu bedende. Sanırım 1-2 ay kadar sonra normal kiloma dönmüş olurum.
--Her gün çok sayıda maden suyu içince yemek yemeye de yer kalmıyor pek fazla. Bu yüzden vücut çok rahatlıyor.
--Bunu hissediyorsunuz zaten.
--Dikkat edin soda değil, maden suyu. Soda kuru yavan bişeydir. Maden suyu her türlü minerali içinde barındırır.
--Sodanın az faydası olabilir ama fazlası zararlıdır. Maden suyunun zararı yoktur. İçebildiğiniz kadar için!
--MADEN SUYU + LİMON DİYETİNİ KEŞFEDİN. BU YAZ AYLARINDA HEM SERİNLEYİN HEM EDE KİLO VERİN. MUTFAĞA HER GİRİŞ ÇIKIŞINIZDA 1 MADEN SUYU AÇIN VE LİMONLA TÜKETİN.
--NOT: Maden suyuna bazen zencefil ve tarçın da katıyorum biraz baharat almak adına. Bunlar da vücudun direncini artırıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Yararlı baharatlar!!!
--Bu arada, günde 1 bardak adaçayı içmeyi de deeyebilirsiniz genel sağlığınız açısından!

Eve 1 koli maden suyu alıyorum içilsin diye. Annem yüzünü filan yıkıo. Kadınlar tuhav.​

Maden suyu cilt temizliğinde bakımında iyiymiş diyorlar, yumuşacık bebek gibi yaparmış diyorlar.Anneciğinin bir bildiği var işte Mastor

Ben içmem içemem , limonlu olursa bir iki yudum o kadar.

Haa. Biz de annemin neden yaşlanmadığı hususunda mutabakata varamıyorduk , demek ki maden suyu + 19 yıllık aktif spor life ı ve 256 çeşit cilt bakımı yapmasından kaynaklı. Teşekkürler Nef' :alkis:​

Maden suyu bagimlisi olmustu kizkardesim biz zayifligini ona bagladik, 45 kiloya dusunce artik kendine ceki duzen verdi icmiyor . Ben inaniyorum zayiflattigina.

Geri