M.Vekilleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Bence en güzel cevap şu fıkradır:

Bekri Mustafa, yoksul bir mahallede bir caminin önünden geçmektedir. O sırada musallada bir tabut vardır, fakat namazı kıldıracak imam ortalarda yoktur. Cemaatin beklemekten canı sıkılır ve başında kavuğu sırtında cübbesiyle oradan geçen Bekri Mustafa'yı hoca zannederek namazı kıldırmasını söylerler. Yok ben hoca değilim dese de dinlemezler ve zorla öne geçirirler. Bekri Mustafa namazı kıldırdıktan sonra tabutun örtüsünü açar ve ölünün kulağına bir şeyler fısıldar. Cemaat ölüye ne söylediğini merak eder.

Bekri Mustafa gülerek cevaplar: “Sen şimdi aramızdan ayrılıp ahirete gidiyorsun. Eğer orada, bu dünyanın ahvalini sana sorarlarsa, Bekri Mustafa imam oldu dersin. Onlar durumu anlar...” dedim.der..

Oraya parasız pulsuz "halkın icinden" biri gitmedikce asla oy kullanmayacagiim.
Benim vekilim değil papucumun vekili olurlar.

- M.vekilleri 5.000 tl'den fazla maaş almasa ..
- M.Vekillerinin banka hesapları şeffaf tutulsa ..
- M.Vekillerinin görev süreleri boyunca ticaret yapmaları yasaklansa .
- M.Vekillerinin görev süresi boyunca 1.ve 2.derece akrabalarına ihalelere girme yasağı ve kamu dairelerinde işe girme yasağı getirilse ..
- M.Vekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılsa ..
- M.Vekillerinin suç işledikleri kanıtlandığında o suçun karşılığı olan cezanın iki mislini alma kanunu getirilse ..

İNANIN BANA " BİZ ALLAH YOLUNDA HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ " DİYEN MÜNAFIKLARIN ALAYI O ANDA İSTİFA EDİP GÖREVDEN KAÇAR, KİMSE DE KOLAY KOLAY M.VEKİLİ OLMAYA YANAŞMAZ ..

Benim için millet vekili çoğu orada boş boş oturan arada elini kaldıran ve ay sonunda hak etmediği parayı alan. (Sorsak onlara yetmiyordur belki. ) Yalan atmakta master yapmış kişilerdir.

- M.vekilleri 5.000 tl'den fazla maaş almasa ..
- M.Vekillerinin banka hesapları şeffaf tutulsa ..
- M.Vekillerinin görev süreleri boyunca ticaret yapmaları yasaklansa .
- M.Vekillerinin görev süresi boyunca 1.ve 2.derece akrabalarına ihalelere girme yasağı ve kamu dairelerinde işe girme yasağı getirilse ..
- M.Vekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılsa ..
- M.Vekillerinin suç işledikleri kanıtlandığında o suçun karşılığı olan cezanın iki mislini alma kanunu getirilse ..

İNANIN BANA " BİZ ALLAH YOLUNDA HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ " DİYEN MÜNAFIKLARIN ALAYI O ANDA İSTİFA EDİP GÖREVDEN KAÇAR, KİMSE DE KOLAY KOLAY M.VEKİLİ OLMAYA YANAŞMAZ ..

bunlar için vekil oluyorlar zaten.bunlar için olmayanı partiler aday göstermiyor.

bir de bunun okulu yok.baklava açmanın bile standardı,okulu var ama koyun çobanı olsan bile vekil olabilirsin.kimse vekillik nedir nasıl yapılır diye sormuyor.öz güvene bak.ben vekil olacam diye aday oluyor insanlar.lan sen meclisin kapısı nerden açılır onu bile bilmiyon bu özgüven nereden geliyor? çünkü adamlar çalışmaya gitmiyor ki. yıkama yağlamasını yapacak,padişah kaldır diyince el kaldıracak.avantasını alacak.olay bu.insanda allah korkusu olacak allah!
(not;dinsizim)

Açıkcası yedikleri içtikleri umrumda değil, ama hiç bi millet vekilin milletin vekili olduğunu görmedim ben daha.

Ben onların hakkında hiç bir şey düşünmüyorum..onlarda benim hakkımda bir şey düşünmüyor..onlar beni temsil etmiyor, bende onları..

demokrasi böyle olmamalı diyorum

Kafidir anlatmaya
10290639_1030567926976301_5922041682941836248_n.jpg

Bir cocugun resmini animsadim kucuktuk yarisma oldu tv deyince aklimiza geleni czmistik o cocuk birinci olmustu cnku cocuk tv izleyen aile cizmisti tvde meclis vardi adamlar yumruk yumruga

`
Mandanın yuva yaptıgı söğüt dalından gonderildi
`

Geri