Maç Sonucu Liverpool - Galatasaray ( 4-0 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
seneye yine gidersiniz
fazla hüzünlenmeyin

8 yemedik.................
Hahaha hakem diye ağladınız ama 4 5 gol saymadı:)
Yine şansliydiniz penalti kacti ve ugurcan digerleri gibi formsuz olsaydi 20 yerdiniz:D
8 yedik ama biz eledikte adamları zamaninda hahaha simdi git üzül bosver:)

bazen yenilgi iyidir daha çok hirslandirir )

Tüm dünyaya rezil ettiler bizi;

Steven Gerrard: "Galatasaray baştan sona utanç vericiydi. Yerde yuvarlandıklarını gördünüz ki bu acınası.

Birkaç ciddi sakatlıklar yaşadılar ama Liverpool, Galatasaray'ı sıradan gösterdi. Bence çok acınasıydılar."

Bir ara attıkları gölü sayamadılar. 3 mü 4 mü 5 mi oldu, bir kafalar gitti geldi.

Kazanmak istemedik. Tamam hakem tam acemiydi resmen. Ama önemli olan bu seviyeye gelmişken cesur oynayacaksın, akıllı oynayacaksın. Hep panik havası vardı ve Liverpool alan daraltıp hem defans hem hücum anlamında takımca oynadılar. Okan Buruk bu seviyenin adamı değil asla. Gelecek sezon takviyeler yapıp tekrar katılsak sonuç değişmeyecek. Sallai sezon boyu sağbek oynamışken ilerde kanat forvet oynatmak cesaret değil "ben bu maç sadece defans yapacağım" demekti. Tek bir mevki ile sınırlı değil elbet. Davinson'un yokluğunu hissettik ama olsaydı da çok çok 3-0 bitecekti.

Uğurcan'a ayrı parantez açmak gerek muazzam oynadı. Yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Aksine tarihi bir farka engel oldu.

Osimhen sakatlandığı an çıkması gerekiyordu dk 20 gibi. Hemen oyuna müdahale etmesi gerekti. Ya Barış santrofora geçmeliydi yanında Noa Lang oyuna girmeliydi ya da İcardi seçeneğin vardı.

Kısacası Okan Buruk korkarak çıktı, skora yatmaya kalktı ama Anfield road'da böyle tur atlayamazsın. Sezon sonu teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

11 filan olurdu benim saydığım hahaha:D
Abi Uğurcan kariyer maçını oynadı resmen. 2-0 olana dek bizi hep maçta tuttu penaltı dahil ama reaksiyon gösteremedik. O da Okan Buruk'a yazar. Tur gidiyor ulan alıcan riskleri gerekirse 3 lü defansa dönüp orta sahayı daha kalabalık tutup top tutacaksın ileriye basmaya çalışacaksın. Yersin yemezsin ayrı ama CL ortamı lig gibi değil risk alacaksın elinde kullanabileceğin silahlar var. Maç 3-0 olduktan sonra alacağın riskin önemi yok zaten verdin maçı.

Twitter'da gezinirken uğurcan'a tebrik mesajları yazan gassaraylıları görünce ne oldu ki dedim bi baktım 10 tane yemediği için tebrik ediyorlarmışawjshshahd
komik taraftarları var....

Adamlar global linç yiyor. Tüm dünyaya rezil olduk derken sadece skor ve oynanan futbola için değil

Olan oldu, biten bitti. Gs nin bir şekilde buraya kadar gelmesi de bir başarı o tamam da, Konate' ye ırkçı davranış ne alaka çok anlamadım.

Adamlar global linç yiyor. Tüm dünyaya rezil olduk derken sadece skor ve oynanan futbola için değil

sen her olayda olduğu çarpıtarak bir şeyler yapıyorsun da neyse.. ben doğrusunu paylaşayım da bilmeyen arkadaşlar öğrenir.

birincisi barcelona'nın paylaşımının bu olayla hiçbir alakası yok. laliga için özel üretilen ırkçılık karşıtı topun tanıtımına destek vermiş.

ikincisi liverpool ve premier lig hesaplarının paylaşımı lang'ın olayını gündemden düşürmek üzerine yapılmış bir girişim. saha boyutları uefa standartlarına uygun olmayınca, önlem alınmayınca, lang'ın sakatlığı sonrası galatasaray'ın şikayeti ve tazminatı söz konusu olunca biraz telaşlanılmış sanırım. sadece futbol özelinde değil her olayda sosyal medyada küfür, hakaret, linç her türlü eylem varken bir futbol kulübü sahada olmayan bir eylemi alıp gündem konusu yapmaya çalışıyor. siz de buna destek veriyorsunuz. utanç verici bir durum sizin ingiliz gemisine binmeniz.

Geri