Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eve dönüşke eşim uyuyordur hahahhahaaha

Ellerim
Dolu dolu çile bülbülüm çile şarkısını kendime gönderiyorum fjjggj

Yarın banka kartda birinde yani benim kullandığım bir banka da kisitlama var
Bu gece 23:00 den pazar akşamına kadar
Herseyi kart ile alışveriş yapan bana zorluk ve bkluk alışverişe çıkacaktım ev için nasıl yapicam tabi eşimden alicam istemeye istemeye iş de böyle degisik kafaliyim gkgkgktkg
Almanya da Alismisim Almanlar gibi ayrima gkgkgk
Neden kısıtliyorlar diye bakmadim tek saate baktim gkgkgk
Eve gidince ona da bir göz atayım gkgkgk

Bir müşteri beni isiriyordu sürekli birsey yapmama rağmen ..büyük balık küçük balığı yerken misali ..
Sonra hafta sonu arkadasim
Calisti.. bir güzel haddini bildirmiş adam bugün beni gördü ve gülümsedi bir an dedim
Gercekmiydi bu ….. o bile korkunctu tktkktktkg

Patronun veda kahvaltısına da gidelim bakalım
6 tane sef den geriye kalan
4.
Frau Meier ve Frau kratzig sizi çok özleyecegim annem gibiydiniz umarım tekrar görüşürüz etkinlikler de :-*

İki gün önce patronun kızı geldi vitrin tutuyor bu tozu silecen değil mi diye patronun kızısın diye patronluk taslamak hele de uzun zaman ordasin ?ben bunlarla uzun süre duramam gibi de bakalım ne kadar dayanacağım

Sorun yok iş arıyorum bir yandan zaten başladım :) bulduğum an vin:))
Kelebek küpelerimi taktım lila ve pembe gkgkg
Civit şık bir üst fjgkkt
Yakıştırdım valla uysun uymasın böyleyim bugün Hahahahaha

sabah mola yapıyorum çok sevdiğim iş arkadaşım geldi birlikte mola yaptik :)) dedikodular birikiyor malum gkgkgkkg
Sonra iş den cikicam kahve keyfi yapın dedim gene kadıncağız beni yakaladı fkgkgkt bu sefer de güneslenip kahve içtik ahahahha
Onu pek kimse sevmez düzen ve temizlik sevdiği için .. beni de kendine benzetti gkgkgktk
Onu çok seviyorum ya hep iyi olsun güzellikler onu bulsun :*
Şimdi emekliliğe ayrıldı da az görecegim ve çalışacağım diye üzgünüm ama arada yanima
Uğramasi.. konusabilmek çok güzel :)
Iki hafta sonra da çalışıyoruz birlikte çok mutluyum Gkgkgkt bugün güzel geçti elhamdüllilah

ise geç geldik ama
Yine de yetiştik elhamdüllilah çünkü insan yok dışarda doğru düzgün gkgkgktk
Babalar gününden sonra herkes kaçmış gene tatile ..
Biz de rekor iş çıkışı yaptik 11:11 wuuw

Bulaşık makinesi bosalttim ve yerlestirdim iki gündür beni bekliyor garibim gkgkgk
Ütü yaptım biraz gkgkgk
Acil çamaşır yıkanması gerek ise tişörtüm kalmamis:D onlari esime vereyim yapsın yarın izinli Gkgkgkt ise yarasın gkgkg
Acılı menemen yapmışım gkgkgk afiyetle yer insallah gkgkgk
Kagit kürek işlerine giriştim bir yandan da misir gevregini yiyorum bir yandan da kacak gelinleri acayim bakayım gkgkgk

Is de bir gelişme oldu artık para koymamizi istemiyorlar kasaya 10 sene bunu da gördü bu gözler keşke 12 gün çalışmaya da el atılsa

Birazdan ne yapacağımı söyliyim mi çöp ayrımı var Almanya da ve yanlış attım bugün öğlen şimdi tirmanicam konteynira böyle mi yaziliyor bilmiyorum fkgkgkkfkg gelin bana yardıma bence gkgkgk
allah başka dert vermesin xd
gelirdim de yardıma,burda kurulu düzenim var ondan gelemiyorum xjdjshshjs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri