Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün çok güzel bir gün geçirdim insanlarla güldük eğlendik fkfkkfkffk
Cumartesi babamla eski ev sahibine gidiyorum parayı biraz indirsin diye 1000 Euro istiyor benden tam şerro

Otobüs deyim tek başına sabahın körü
Dualar okuyup bindim ve aklıma gelen ilk kisi özgecan oldu ..
Allahım en ağır cezayi ver pisliklere !!

Çok saçma insanlar var bugün tövbe ya
Çilekli kek de çilek almanyadanmiymis diye soruluyor ne bileyim ben bir de evet dedim Allahım affet pf

Eski Ev sahibiyle kavga ettik ..
Çok az para geri verecek serro!
Kapıları yapaydınız dedim ozaman üsümezdik donduk ya .. herkes böyle yaptı böyle yaptı eve bir de masraf mı yapacaktim sizin kapi sizin görevinizdi dedim baka kaldı gkgkgk beklemediğin an gol atarım bebegimsu gkktkt
Sonra gittik çamaşır makinesi almaya
Tutturdular eşinizin iş kağıdı lazım ondan önce veremeyiz diye oraya giderken de bir arabanın koluna kolumu çarptım meğerse arabanın içinde biri varmış hayattaki şansım zaten böyledir benim görmedim ama özür diledim kolumda acıdı.. sonra makineyi aldık çalıştırdık deli gibi sallanıyor ama ben eşime dedim başka bir şey al gitmiş başka bir şey almış gelmiş müstahak diyorum ev sahibiyle kavga etme sebebimiz de eşim zaten kaloriferi çok açıyordu diye kıs kıs diyorum açıyor aman biz mi ödüyoruz diye
Ve sonunda pamuk şekerin çubuğu gibi misali bütün para adamda kaldı..
Hayattaki şansım mı diyim sectigimiz yollar mı bilmiyorum

IMG_5725.jpegIMG_5732.jpegIMG_5728.jpeg
Şimdiki iş yolum ve bahçem resimleri biraz güzel bir şey paylaşayım

tuhaf bir iş günü daha çok sakarım ya gkgkgkk
Hersey yere düşüyor gkgkgkkt
Neyse kazasız belasız baya erken çıktık eve gidiyoruz yakın olması güzel oldu evimin gkgkgk

Cimbom Galatasaray Galatasaray Cimbombom
19.05 hem hemde 1905
çift bayram ama bir yani da iş arkadaşımın son günü öf

Annem benle dalga geçiyor tam bunu diyebilirim eve geldiler alışveriş yapmışlar bir kavga oldu anlatamam size saçma sapan sen geçen bana hırsız dedin eşinin yanında .. ne dedim anneciğim sen benle dalga mı Geçiyon sen kızını tanımıyor musun ben böyle bir zaman hiçbir zaman suçladın mı görmeden etmeden ki öyle dememişimdir yanlış anlamışsındır hayır onu dedim dedim anne sen beni hiç mi tanımıyorsun şok etti beni gerçekten.. oysa kendi düzenli diye bir yere mi koydu diye düşünmüştüm sormuştum.. şaka gibi.. aradım özür diledim Türkçem kötü olduğu için hani hiç bir derdim yokmuş gibi bir de bunlarla uğraşıyorum saçma sapan

Cok kurmak iyi değil .. elhamdüllilah iyi ki eşime kacmisim onun gibi birini bulmusum İyiki ailemi dinlememisim.. evet bazen anlarsın doğru kişiyi bulduğuna dair..
Bizimkiler tanımak yerine hep sucluyor.. ön yargı hala devamke deseler ya ecem mutlu bir kere de

Ben eşimle mutluyum sorun yok dedikçe ailem sorun cikariyor.
Dün duyduğum kelimeleri söylemicem
Eşime belki anlatırım ama nefret eder kendilerinden … gerek yok yeterince saçmalıyorlar zaten ..
Ya annemle oturup konusucam saygılı olacaklar ya da artık görüsmeyecegim annem dahi olsa çünkü sınırı çok aştılar
Kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygılı olabilirler şu ana kadar eşimin yaptığı gibi her şeyi yuttu çocuk ailen dedi sustu ama susmak mı doğru onu emin değilim artık çünkü biz sustukça ağzımıza sıçıyorlar..
Kırgınlar kızgınlar benim için susuyorlar benim için dayanıyorlar onu da biliyorum hissettiriyorlar da zaten ya affettiğinizde görüşelim ya da saygılı olmayı öğreneceksiniz başka yolu yok

Ya da herkes yüreğinde ki taşı döksün ama önümüze bakalım artık ya ailecek ya yalnız
Ben kaçarken yalnızlığı düşünüp kaçtım çünkü
Kaderim yalnız kalmaksa kalirim çünkü bu yolu ben seçtim :(

Özürdilemis.. ben bir gün kendimi geri çektiğim de gerçekten kızını çok özleyeceksin anne !

Annemle uzun uzun yazıştık ama sence sonuca varmışmiyizdir ?
insanlar beni suçlamaya alışmış ..
Sustukça da düzelmiyormus hiç birsey bugün bunu gördüm ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri