laptop alacak oggynin dramı

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka bak yeminlen 4 sene önce hp nin laptopunu aldı abim. o zamanlar teknosanın çek kampanyası falan vardı hatta her neyse geçiyorum oraları. 2 sene kullandı abim. sonra ben üniye gidince bana verdi kendine yeni samsung aldı cimri herif. 2 yıldır da ben kullanıyorum. üzerine kaynar su döktüm. bildiğin kaynar su. laptopu ters çevrili bıraktık 3 gün su aktı resmen içinden bq. klavyede bi kaç tuş çalışmıyodu sadece. geri kalan bütün aksamları eskisi gibi çalışıyo. ve pc yi aldık alalı ne abim nede ben antivirüs programı kullanmadık. yalan olmasın 1 sene kadar öncede harddiski yandı 80 gb lik 2. el harddisk taktım. inan pc canavar gibi çalışıyo. ne en ufak kasma, donma hiç bi şeyi yok. abim yeni samsung pc sinden şikayetçi çok donuyo diye. ha bu şans işi biraz. ama önerim (oyun içinse eğer) toshiba yada hp dostum. belkide hp nin tek ve en büyük sıkıntısı aşırı ısınması. ama ben soğutucu fanda kullanmıyorum. bacaklarımı yakacak dereceye kadar geliyo bazen ısısı. o zamanlar fanı takıyorum. yine bı sıkıntı olmuyo.

beyler 3 aydır laptop alıcam diye yemiyorum, içiyorum maaşı biriktiriyorum öneri lazım bana.

1500 tl sınır olmak üzere oyun da oynamalık, hafif, ısınma problemi olmayacak bir şey benim istediğim.

bikaç tane buldum, onu da kullanan falan varsa bi el atsın yav. ehehe

Samsung ATIV Book NP-450R5G-X07TR
LENOVO Z510 59405841 NOTEBOOK

aradan gecen yillarin ardindan sana suan 1500 tl ye bir nintendo urunu onerebilirim
hayir hayir iyi bir tablette isteme lutfen
haddini bil 1500 tln var sadece
yada bosver sen laptopu guzel bir oyuncu mouse u alalim bu paraya sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri