Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eheheh. Çok özenmişimdir sanal alemde günlük, kişisel sayfa sahibi olup istikrarlı bir şekilde yazanlara. Şu an kendimi ailesinin kumbara hediye ettiği ''eheh ben buna hep para atarım ki'' deyip, ertesi gün attığı 25 kuruşu gözleyen çocuklar gibi hissediyorum. O yüzden siz yinede fazla şaapmayın. Her an o 25 kuruşu harcayabilirim.
Nerde kalmıştık? Heh, utanan maymunda. Maymunun bile yüzü kızaranı var ama bazı insanların kızarmı... şaka şaka. Böyle 3. sınıf kanayan gül temalı sözler yazmayacağım. Onun yerine ne bileyim kuantum fiziği olur, göreceli sıklık histogramı olur, Eukleides geometrisi ve çürüyen sputsnik tezi olabilir. Daha cool durdu sanki. Neyse ziktir edin siz şimdi bunları. Ben gidip yarım kalan Lineer Hızlandırıcıların Yapısı ve Radyoterapide Kullanımı tezim üzerinde çalışayım. (PES 15'TE We United ile Şampiyonlar Ligi Kupası kazanmaya gitti)
[YOUTUBE]GfuyqGTDL80[/YOUTUBE]
Ne biçim bir gün. Kendimi McDonald's reklamında İdo'nun yediği hamburger gibi hissediyorum. Bir hamburgerin İdo'nun ısırığına denk gelme şansı 2 milyarda 1 sanırım. Benim ev sahibesi de beni koparıyor sanırım. Böyle bir evsahibesine denk gelme olasılığı, o hamburgerin İdo'nun ısırığına denk gelmesinden daha düşük galiba. Peki o evsahibesi kime denk geldi peki? Hadi bilin?? Çok kolay!!!!
Kız istemeye giderken kız arkadaşıma kahvem bol tuzlu olsun demiştim. Yok aşkım şekerli yapıcam, sana kıyamam ben demişti. Zorla tuzlu kahve yaptırıp içmiştim. Mazoşistim galiba ben. Mal da olabilirim bilemedim şimdi. O kahveyi içtiğim günden beri hiç bir işim rast gitmiyor. Hani bir futbol maçında ilk yarının son anlarında ev sahibi takımı forvet oyuncusunun şutu direkten döner ve deplasman takımı ikinci yarıda attığı golle maçı galip bitirir, maçın kırılma anı direkten dönen o top olur ya. Benimde hayatımın kırılma anı o kahve işte. O kahveyi içtikten bir ay sonra, iş yerinde patronla tartışıp ''böyle iş olmaz, eğer böyle devam edecekseniz beni kaybedersiniz'' diyerek blöf yaptım. Ertesi gün işten kovuldum. P*zevenk patron, blöfün ne olduğunu bilmez ki. Proletaryanın halinden ne anlar g*vat. Hayır sen hangi g*tüne güvenipte atarlı giderli blöf yapıyon. 2 gün işsiz gezsem 3. gün açlıktan ağzım kokacak. İşte bunlar hep o kahvenin yüzünden. Neyse daha fazla sinirlenmeyeceğim. Gidip kinetik enerjiyi olağan enerjiye çevirip depolayan projemi gözden geçireyim. (Kahvede okey oynayanların yanına oturup fındıklı kayısı suyu içerek yancılık görevini yerine getirdi.)
Ben burayı unutmuştum. Birden aklıma geldi. Çoğu şeyi unuturum ben zaten. Çoğunu da bir daha hatırlayamam.
Anıları unutmak acıdır. Bazı şeyleri hatırlayamamak. Bazı yüzleri, bazı kokuları.
Yağmurdan sonra oluşan o toprak kokusunu unutsan da olur mesela. Nasılsa yine yağmur yağacak, o kokuyu yine duyacaksın. Ama bazı kokuları bir daha duyamayacağının farkında olmak, daha acı.
O yüzü unutsan, bir fotoğrafını bulursun mesela. Mutlaka bulursun. Ama koku öyle değil.
İsviçreli bilim adamları aptal aptal buluşlar gerçekleştiriyor. Banane 3 açılı diş fırçasından.
3 açılı diş fırçasının bir sürü alternatifi var mesela. Ama onun kokusunun yok. Bulsanıza bana onun kokusunu. Teninin kokusunu. Aynısını ama. İçimi ürpertsin, erkekliğimi kabartsın. Ciğerlerime ''bak bu yengenizin kokusu, oksijen gibi sevin, sayın onu. artistlik yapmayın'' diyebileceğim bir koku. Koduğumun İsviçreli bilim adamları. Zaten İsviçre ne gibim bir ülke onuda anlamış değilim. Dağıyla, çikolatasıyla, ineğiyle ünlü ülke mi olur.
Neyse, ben gidip nükleer füzyonu ayırt edebilen kompakt füzyon reaktörünün mümkünlüğü ile ilgili araştırmalar yapayım. (Youtube'a efsane kurtlar vadisi sahneleri yazıp ben racon kesmem kafa keserim sahnesini açıp izledi.)