Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Hangi sistemle yönetilmek isterdiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
NedirÖncelikle ne laiklik ne de şeriat bir yönetim sistemi/biçimi değildir güzel arkadaşım. Engin denizde içinde seyahat ediyor olduğun cehalet varili su alır umarım.
Öncelikle ne laiklik ne de şeriat bir yönetim sistemi/biçimi değildir güzel arkadaşım. Engin denizde içinde seyahat ediyor olduğun cehalet varili su alır umarım.
Anketten çok, engin denizli şu tanım dikkatimi çekti.. .d
arpes harikasın bundan sonra kullanırım bu lafı![]()
arpes harikasın bundan sonra kullanırım bu lafı![]()
Arpes Senin tanımınla aynı bu paylaştığındaki gibi bir görüntü canlanmıştı gözümde, ama daha bir uçsuz bucaksızdı benimkisi.. .p
.
Farklılık hastalığı başkasını etkiliyebilir ama benim ilgi mi hiç farketmediğin gereksizliğin çekti.
Farklılık hastalığı başkasını etkiliyebilir ama benim ilgi mi hiç farketmediğin gereksizliğin çekti.
Farklılık hastalığı başkasını etkileyebilir ama benim ilgimi (bu "mi" ayrı yazılmaz) hiç fark etmediğin (fark etmediğin birleşik yazılmaz) gereksizliğin çekti.
Zenginler herşeyimizi aldı elimizden bize sadece tanrıyı bıraktılar..
Zenginler her şeyimizi (şey bitişik yazılmaz) aldı elimizden, (noktalama önemlidir) bize sadece tanrıyı (tekil ve spesifik bir Tanrı'dan bahsediliyorsa şayet, büyük harfle başlamalı ve gelen ekler ayrılmalı) bıraktılar... (Türkçe'de iki noktanın yan yana geldiği bir kullanım yoktur, öyle üç noktayı da ota boka kullanmayalım yine de)
laiklikde olsa devletime itaat ederim! Şeriatte olsa devletime itaat ederim