Laiklik mi Şeriat mı .

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Şeirat mı laiklik mi

• Şeriat

Kullanılan: 0 0.0%
  • Laiklik

Kullanılan: 8 72.7%
  • İkiside değil

Kullanılan: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
Hangi sistemle yönetilmek isterdiniz.

Laiklik tabi ki , daha evrensel daha adil..
Anlamını kavrayarak uygulanması gerek tabi ki..
Bir çok kişi din üzerinden ele alır laikliği ama kişinin dinine karışmaz hatta korur haklarını..
Sadece devletin yönetim şeklidir..

Öncelikle ne laiklik ne de şeriat bir yönetim sistemi/biçimi değildir güzel arkadaşım. Engin denizde içinde seyahat ediyor olduğun cehalet varili su alır umarım.

Ellah'in ganunu var iken, kulun ganunu mu taniyacaaz? Tabiki seri'at (bu gün de gelmedi gurban olduğum)

Öncelikle ne laiklik ne de şeriat bir yönetim sistemi/biçimi değildir güzel arkadaşım. Engin denizde içinde seyahat ediyor olduğun cehalet varili su alır umarım.

Anketten çok, engin denizli şu tanım dikkatimi çekti.. .d

Hangisi nedir hocam?

Anketten çok, engin denizli şu tanım dikkatimi çekti.. .d

Cahiller bana hep böyle görünmüştür.

The-Hobbit-The-Desolation-of-Smaug-on-set-post.jpg

Lan artistlik yapmayın ankete oy verin.

(LAYİKLİK)

Arpes Senin tanımınla aynı bu paylaştığındaki gibi bir görüntü canlanmıştı gözümde, ama daha bir uçsuz bucaksızdı benimkisi.. .p

arpes harikasın bundan sonra kullanırım bu lafı :D

Malumat günlere bölelim bir sen bir ben olacak şekilde kullanalım derim.. :p: 10 yaşındaki kafası ısırılası öğrencine de selam, benim yerime de ısır..

Farklılık hastalığı başkasını etkiliyebilir ama benim ilgi mi hiç farketmediğin gereksizliğin çekti.

laiklikde olsa devletime itaat ederim! Şeriatte olsa devletime itaat ederim

Farklılık hastalığı başkasını etkiliyebilir ama benim ilgi mi hiç farketmediğin gereksizliğin çekti.

Benim de ilgimi gördüğüm kadarıyla zerre bilmediğiniz yazım kuralları...

Bugün 2-B sınıfından Yabani arkadaşımızla Türkçe gramer öğreniyoruz:

YANLIŞ.

Farklılık hastalığı başkasını etkileyebilir ama benim ilgimi (bu "mi" ayrı yazılmaz) hiç fark etmediğin (fark etmediğin birleşik yazılmaz) gereksizliğin çekti.

Elim değmişken imzanıza da bir Gramer Nazilik yapayım.

Zenginler herşeyimizi aldı elimizden bize sadece tanrıyı bıraktılar..

YANLIŞ.

Zenginler her şeyimizi (şey bitişik yazılmaz) aldı elimizden, (noktalama önemlidir) bize sadece tanrıyı (tekil ve spesifik bir Tanrı'dan bahsediliyorsa şayet, büyük harfle başlamalı ve gelen ekler ayrılmalı) bıraktılar... (Türkçe'de iki noktanın yan yana geldiği bir kullanım yoktur, öyle üç noktayı da ota boka kullanmayalım yine de)

Milletin işi gücü fitne fesat cıkarma bosa ugrasıyorlar.Kimsenin Laiklik ile bir sorunu yok.

Nasıl sorunu yok? Boşnak saksosu mu ya bu yasadigimiz?

Geri