Lafa geldimi %99 u müslüman olan ülke diye başlanır söze - Bak bakalım öylemiymiş...

Konu sahibi son olarak 2803 gün önce görüldü
Lafa geldimi %99 u müslüman olan ülke diye başlanır söze - Bak bakalım öylemiymiş...
TÜRKİYE'DE TOPLUMUN DİNE VE DİNİ DEĞERLERE BAKIŞI ARAŞTIRMASI SONUÇLARI.
% 14 Allah’a inanmıyor.
% 25 Meleklere inanmıyor.
% 24 Kur’an-ı Kerim’in vahiyle geldiğine inanmıyor.
% 27 Ahirete inanmıyor.
% 37 Peygambere inanmıyor.
% 45 Kadere (Hayır ve Şerrin Allah'tan geldiğine) inanmıyor.
Buraya kadar olanların dinle alakası yoktur.
% 77 Peygamberin hayatını hiç okumamış.
% 43 Hiç camiye gitmemiş.
% 70 Dini bilgileri öğrenmek için okumuyor.
% 68 Kur'an'ı Kerim'i okuyamıyor.
% 75 Hiçbir Kursa eğitim almak amacıyla gitmemiş.
% 74 Evindeki Kur’an-ı Kerim’i okumuyor.
% 83 Kuran-ı Kerim'in Türkçe anlamını hiç okumamış.
% 85 Cennete gideceği kesin olsa bile; şu an Cennete gitmek için ölmeyi düşünmüyor.
% 78 Namaz kılmıyor.
% 55 Oruç tutumuyor.
% 20 Dua etmiyor.
% 10 Günah işlediğinde pişman olmuyor.
% 35 Gusül abdesti almıyor veya almasını bilmiyor.
Bunlar kabahattır yozlaşma belirtisidir.

%99 totodan uydurma bir istatistik olduğu gibi kanıtlama zorunluluğu bunu söyleyen insanlardadır, ayrıca nüfus cüzdanında islam yazması da müslüman olduğu anlamına gelmez, yine ayrıca neden namaz kılmıyorsun diye bir insana hesap sormak kadar salakça bir olay olamaz, dolayısıyla konu hakkında yorum yapmak yersizdir

% 85 Cennete gideceği kesin olsa bile; şu an Cennete gitmek için ölmeyi düşünmüyor.

ne güzel

Orada yazan yüzdelik dilimlere inanmıyorum, buradaki asıl amaç halkı yozlaştırmak araya nefret sokmak. Müslüman ama namaz kılmıyor,oruç tutmuyor vs... kişi kendinden sorumlu.Kişi müslümanım deyip şartlarını yerine getirmiyorsa Allaha hesap verecek beni ilgilendirmediği gibi onu yargılamak da kimsenin haddine düşmemiştir.

% 75 Hiçbir Kursa eğitim almak amacıyla gitmemiş.

türkiye için abartılı ve yanlış bir oran, gitmeyenler şanslı ama oran bence tam tersi falandır. gidince tecavüze uğrayanların yanında, bir de iğrenç siyasi propagandalara maruz kalmakla yırtmış olanları var benim gibi. ana sınıfı gibi bir yerdi ve her gün eve döndüğümde anneme oraya gitmek istemediğimi söylüyordum. sülük gibi yapışmışlardı ve kurtulmak hiç kolay olmadı. bugün allahsız olduysam bu kursların payı her şeyden ve herkesten daha fazladır.

Geri