Laf Sokmak Ne Demek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Keşke demeseydim lafı ortaya eşeği kast ettim inek alındı..Ortam müsaitti lafı koymaya tilkiyi kast ettim köpek alındı..

Laf sokmak ayrı örnek bana onlarca laf sokulmuştur. Güler geçerim ki zatende öyle yapıyorum. Ama arkadaş ortamında dedikodu niyetine yapılan şeylerde az çok kulağımıza geliyor. Hemde ekran görüntüleriyle beraber.
Demem şu ki Laf sokarsınız tabiki çirkinleşilmediği sürece güler eğleniriz. Ama arkadaş ortamınızda dedikodu niyetine yapılan şeyler hoş değil.
Kısaca sizler beni veya bizleri sorgulayacağınıza bence o ekran kayıtlarını bize arşivleyen arkadaşlarınızı sorgulayınız.

Laf sokmak ayrı örnek bana onlarca laf sokulmuştur. Güler geçerim ki zatende öyle yapıyorum. Ama arkadaş ortamında dedikodu niyetine yapılan şeylerde az çok kulağımıza geliyor. Hemde ekran görüntüleriyle beraber.
Demem şu ki Laf sokarsınız tabiki çirkinleşilmediği sürece güler eğleniriz. Ama arkadaş ortamınızda dedikodu niyetine yapılan şeyler hoş değil.
Kısaca sizler beni veya bizleri sorgulayacağınıza bence o ekran kayıtlarını bize arşivleyen arkadaşlarınızı sorgulayınız.
Ek olarak

Yüzüne karşı konuşmaya cesareti olmayanların başvurduğu bir yöntem ancak bazen sizi de karşılık vermeye mecbur bırakabiliyorlar çünkü görmezden geldikçe yüzsüzce devam edenler olabiliyor. Kendisi ile muhatap olmak istemeyen kişileri sataşmak sureti ile taciz edenleri sorunlu buluyor ve etrafımda görmek istemiyorum.

Geri