Kusursuz ve kolay ütünün sırrı nedir?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
Dedim b bakim İSO besmelesiz mi ütü yapıyo kjkj

Erkek kıyafetlerini kör bile ütüler.

Ütü kadın kıyafetlerinde zordur. Astarı biyesi pilesi fırfırı karpuz kolu kurdelasi bağcığı bitmez. Parça parça ütülemek gerekir. Misal şort etek, şort ve etek kısmı ayrı ele alınarak ütülenir. Ama çoğu kadın üstten tost yapar basar buharı geçer. Bu yanlıştır.

Bu arada kusursuz ve kolay kelimeleri ütü konusunda asla yan yana gelmez. Bu oksimorondur. Adam olun. Delikanlı gibi sabırla yapın ütünüzü

Erkek kıyafetlerini kör bile ütüler.

Ütü kadın kıyafetlerinde zordur. Astarı biyesi pilesi fırfırı karpuz kolu kurdelasi bağcığı bitmez. Parça parça ütülemek gerekir. Misal şort etek, şort ve etek kısmı ayrı ele alınarak ütülenir. Ama çoğu kadın üstten tost yapar basar buharı geçer. Bu yanlıştır.
Hocam ütüden çok muzdaripsiniz. Yapacak biley yok hanımcılık bunu gerektirir
en ince ayrıntıyı bilmek needirrrr kjkjkhkhkh

Ütü yapmak benim nazarımda feminen bir iş değildir. Asla adamlığa gölge düşürmez. Ben ütüye pazar günleri akşam 19:00 da başlarım. altımda mutlaka açık renk klasik kesim kumaş pantolon olur. Üzerime bişey giymem. Çünkü buhar terletir. Sadece renkli pantolon askısı takarım. Evet, çıplak bedene pantolon askısı... Ciddi bir iştir ütü

Kazanlı ütü derdine deva.:D

Önce yaka ve omuz kısımlarını, ardından iç kısmını, ardından kolları havalandırıp jilet yapabilirsin.

Tembelsen al bir ütü dolabı bak keyfine.dd

Geri