Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@climax bu konuda hâlâ konuşmak istiyor musunuz acaba? ve o tarihte konuyu açarken, aldığınız yorumlar vs. düşüncelerinizi etkiledi mi? son olarak vardığınız sonuç nedir? Ben bunları merak ettim açıkçası.
Konuya dair konuşmak istiyorum lakin, ciddiyeti sağlayamadım.

Ne olmuş lo heykel dikeceğim dediyse yapacak gücümü var laftan ibaret akpnin milletvekilleri sayın apo derdi onları içeri atan yok hdpyi devlet aracı olarak kullandı sana hatırlatayım karayılan ve Oslo görüşmelerini bizzat Erdoğan vesile oldu şimdi Doğuda bir kadının oğlu askerde diğeri dağda hdp mecbur bu sorunu çözmek için göze herşeyi almalı tabi başlangıçta kendisi bu cesareti gösteremedi akp sayesinde yaptı yapıyordu ne zaman akpnin oyları düşünce yüz çevirdi hepsini içeri attı halada öyle yapıyor illaki doğudaki insanların PKKya empatisi olacaktır çoğunun akrabası filan içinde kolay değil arınması bir yandan devlet bi yandan PKK insanları bunaltıyor baskıdan zulümdenKürtlerin % 90 i HDP ye oy veriyor ise,
Demirtas " Aponun heykelini dekecegiz, Kürdistanin baskenti istanbul olacak " dedi ise
PKK li cenazelerinde Hdpli vekiller agit yakiyor ise,
% 10 luk kismina Hain diyorlar ise
sizce ne istiyorlar?
Halay cekmek istiyorlar tabi...
Bugüne taşınamayacak kadar küflü bir konunun tekrar gündem yapılması anlamsız. (Amerika'daki ırkçı eylemlerden etkilenip burada kaos çıkarma amaçlı boş bir çaba)
Karga sen farkında değilsin ama ufukta bir içsavaş gözüküyorAmerika'da ki ırkçı eylemler mi? Irkçılığa karşı eylemler mi?
Ayrıca 6 yıl önce açılmış bir konudan ve çoğu troll 3-5 aktif kullanıcı ile dış dünyaya pekte tesiri olmayacak forumdan, ülkeyi saracak bir isyan kalkışması mı bekledin, aman tanrım?
Kuzum sen aklı başında biriydin, nasıl paranoyaya sardın böyle, seri üzüldüm bak.
Kürtlerin % 90 i HDP ye oy veriyor ise,
Demirtas " Aponun heykelini dekecegiz, Kürdistanin baskenti istanbul olacak " dedi ise
PKK li cenazelerinde Hdpli vekiller agit yakiyor ise,
% 10 luk kismina Hain diyorlar ise
sizce ne istiyorlar?
Halay cekmek istiyorlar tabi...
Karga sen farkında değilsin ama ufukta bir içsavaş gözüküyor