angie
Elmas Üye
Anlayamam kiSevgilin de sana Kürtçe söyler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlayamam kiSevgilin de sana Kürtçe söyler.
Anlarsın, hele o duruma gel bak nasıl anlıyorsun. Hangi dil olursa olsun kesin anlarsın.Anlayamam ki
Daha düne kadar inkar ediyorlardı demi, tarihçesi yokmuş, edebiyat yokmuş,....... ama şimdi sevgiline Kürtçe seni seviyorumu söylemeye çalışmak. İleride Kürtçe tarihi olarak Türklerin dili derlerse hiç şaşmam ajfkgll. Bak Newroz nasıl birden Türklerin oldu demi.Millete zorla Kürtçe sevdirmeyin! Alışkın değiller böyle şeylere..konu gereksiz
Ben de konuyu kim hortlatti diyordum tam kjkhkhBu konudan da Ahuraya ban çıkmaz inş yoksa kürtçe seni çok özledim demek zorunda kalacağım ahura için xd
Değil. Bir tür eylem fiili. Geçmiş zaman içeren, yaptım-ettim anlamında edilgen bir söylem.kiriye, ozledim mi demekmiş?
paylaşım için teşekkürler
Chatgbt den ders alabilirsinCv ye Kürtçe ekleniyor mu ? Ona göre öğreneyim
Öğrenmek için mi kxkxdChatgbt den ders alabilirsin![]()
kendime özleme yaptım mı oluyo nasıl oluyo :dDeğil. Bir tür eylem fiili. Geçmiş zaman içeren, yaptım-ettim anlamında edilgen bir söylem.