Ben iki seçeneği de kabul etmedim kuruntuların senin olsun.Ben lafimi ortaya godum..begenen alir gider, begenmeyen birakip gacar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben iki seçeneği de kabul etmedim kuruntuların senin olsun.Ben lafimi ortaya godum..begenen alir gider, begenmeyen birakip gacar
Problem eden sensin, deli misin nesin?Ben iki seçeneği de kabul etmedim kuruntuların senin olsun.
Yarabbbbi ya Resulallah..Problem eden sensin, deli misin nesin?
Ben de ben neyim diyordum meğerBazen ben hümanistim diyor, bazen rasyonalist oluyor, degisik bir psikoloji,bir felsefe idiotloji idiot idiot idiotloji
Yalniz öleceksin zaten.Ben bayramlara karşıyım. Sağı solu arayıp da bayramlaşmak vs hiç bana göre değil.
Herkes yalnız ölecek.Yalniz öleceksin zaten.
hayırlı olsun, özel tutmak isteyebilirsin elbette fekat merak ettim nereye atandın?70 Gr..
Elimde az bir birikimim var benim masraflara bile belki ucu ucuna yetecek.. yeni atandım çünkü ve ev, eşya, yolculuk vs derken zaten battim.. şimdi ben kurban kesersem iyice içeri gireceğim.. sjxjen Allah'ımmm sen biliyorsun affet...
Uçak bileti olmuş 2bin..
nesi var? aynı mantık.Zaten hayvan kesiliyor ha mezbahada ha kurbanda demek ne demek abicim. Nasıl bakış açınız var sizin.
Allah rızası için kesilenle bonfile için kesilen bir olur mu hiç? İyice dinden imandan uzaklaştınız.nesi var? aynı mantık.