Kuran Kursun da aXi:D

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Yazları Samsun'da Kuran Kursuna Yollardı Annem beni:D Köydeki kızlarla Giderdim Güzelde Ortam Olurdu Bizimkisi Gir gir Olsun neyse Kuran Kursu Hocamız Mehmet Hoca Çok Sinirli Birisiydi Ve Sürekli Sarmısak yer Öyle gelirdiki Ben Çok Hassastım Asla dayanaamdığım Bu tarz Kokulardır hep İnş Bana Hoca Yaklaşıp Soru sormaz derdim:) Neyse Birgün Bir Duayı okutuyo benim Dilim Dönmüyordu yaklaştı ve Tekrar Et dedi eddemiyorum olmuyoki:D Çünkü sarmısak Kokusuda Buna Etkendi hem Dilim Dönmüyo hem O koku:D neyse Tam yaklaştı ve tükürdü yüzeme okuyamadım diyeki:DDDDDD Benim Kopuş anım o andı Kustum Direk Hoca şaşırdı Sessi Çıkmıyo Böğürüyorum:D Ondan sonrada Daha Gitmedim kursa Böyle yani:D İster gülün ister Gülmeyin:D

ben Biliyodum Bunu Hanımefendi:kiki:

:eek:Ben Geliyorum Sen Yoksun Forumda

bizde hıc unutmm cocukduk o zamanlar rkadasım hayrettin le bır qun denıze gıtmeye karar verdık bız mılletın ıcıne gırdıqı can sımıtlerı o zamanlr paramız olmadıqın dan aldık evden ıkı legen karar verdık denize gıtmeye yakındı ev denıze neyse aldık ındık sahıle bız legenle suyun ustunde durmaya calısırken parası olan aıle cocukları sımıtlerle keyf ederken bız hayrettıncıqım le legende debeleşşmeye devam ederkı ne zaman denıze qıtsem ahh hayrettin ahh dıyrum )))

Aahahhahahaha sinirlerim bozuluyor okudukça eski konuları ama duramıyorum da.

Etki tepki meselesi o kadar yakınken yüzüne kussaydın keşke
Benim de her şeye midem bulanıyor okurken de bak o anı yaşadım midem kalktı şimdi ıyk pis adam

Olm camii hocasının misvak kullanmadığı tüm hikayeler yalandır.

Geri