Kuran diye incil okutulursa.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

On sene yalnız kalmış bir çocuğun arapça konuşabilmesi için odası da kıbleye doğru bakmalı

dalga geçmek ne kadar güzel dimi :) anlamadığım şey insanların inancıyla neden dalga geçer gibi konuşuyorsunuz neden biraz saygı duymayı beceremiyorsunuz?

dalga geçmek ne kadar güzel dimi :) anlamadığım şey insanların inancıyla neden dalga geçer gibi konuşuyorsunuz neden biraz saygı duymayı beceremiyorsunuz?

Biz kimsenin diniyle dalga geçmedik, ben bir şey söyledim arkadaş yanlış olduğunu düşündü.
Burada düşünceleri tartışıyoruz islamı yada budistliği değil.

Biz kimsenin diniyle dalga geçmedik, ben bir şey söyledim arkadaş yanlış olduğunu düşündü.
Burada düşünceleri tartışıyoruz islamı yada budistliği değil.

senin tutumun cevapların tartışmadan çok aşşağılar ve dalga geçer konumda neyse uzatmaya gerek yok herkes inandığı şeyi yaşamakta özgür

Bi yerde "zult gij vlees van uw dochter eten" gibi devam ediyor. Yani kiz cocugunun etini yemekten bahsediyor. Sonra biraz kurcaladim google'de cocuklara uygun degil diye uyari verilip incilden alintilar verilmis. Kol yemekten,cocuk yemekten bahsediliyor. Eski dilde yazildigindan pek anliyamadim ama yazilarin kesildigini dusunuyorum.

ZQngVg.png

bilmedikleri bi 5 vakit namaz o da işlerine gelmiyo :D

Çoğu pazarlari kilise ye gidiyo ve Vatikan çok kıymetli biz de öyle bir durum yok: p
Cuma yi nasıl eksem diye düşünen çok : p
Boşuna demiyorlar para ile imanin kimde olduğu belli olmaz diye :asd:

Tanrı cumlemizi korusun :p

Şaka bir yana dinlerin çelişkili ayrıştırıcı yönünü görmezden gelmek istemiyorum kesinlikle ama onu yaşayıs ve algılayıs bicimimiz tamamen bizimle ilgili.. öğretiler,baskılar, on yargılar korkular bizi tek düze düşünmeye itmis bilgi çağında yasadigimiz bu cehaleti çok bildiğimizi zannettigimiz algisi ve
ego savaşlarına bağlıyor konuyu terk ediyorum.:p

Ayrıca bu toplum kilise ye gidene ve merak edip İncil okuyana "kafir" muamelesi yapıp hoş görüden bahseden zindiklarla dolu.

Çoğu pazarlari kilise ye gidiyo ve Vatikan çok kıymetli biz de öyle bir durum yok: p
Cuma yi nasıl eksem diye düşünen çok : p
Boşuna demiyorlar para ile imanin kimde olduğu belli olmaz diye :asd:

Tanrı cumlemizi korusun :p

Şaka bir yana dinlerin çelişkili ayrıştırıcı yönünü görmezden gelmek istemiyorum kesinlikle ama onu yaşayıs ve algılayıs bicimimiz tamamen bizimle ilgili.. öğretiler,baskılar, on yargılar korkular bizi tek düze düşünmeye itmis bilgi çağında yasadigimiz bu cehaleti çok bildiğimizi zannettigimiz algisi ve
ego savaşlarına bağlıyor konuyu terk ediyorum.:p

Ayrıca bu toplum kilise ye gidene ve merak edip İncil okuyana "kafir" muamelesi yapıp hoş görüden bahseden zindiklarla dolu.

Canim kilisiye giden olsa avrupa'da satisa cikmazdi binlerce kilise. Cemaat yoklugundan spor salonu, kaykay salonu ya da pazar yeri kuruluyor kiliselere.
Hristiyanlarin cogu sadece nikah kiydirmak, cenaze ve bebegi kutsatmak amaciyla gidiyor. Cogunun nikahsiz yasadigini ve avrupalilarin dogurgan olmadigini dusunursek bu hale nasil geldiklerini gorebiliriz.

Asıl konuya dönersek gayet iyi düşünülerek yapılmış bir şey. Asıl olanın ön yargı değil de kin olduğu görülebiliyor. Kuran yada dinden bahsetmiyor çoğu inananlardan bahsederek giriyor konuşmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri